Здравейте колеги, Знам, че повечето от нас сме си влюбени в машинките дори и да ни правят чат пат по някой проблем, но ако трябва да сме обективни и да отговорим реално на въпроса, коя марка автомобил бихте предпочели? Като се има предвид че говорим за цени само до 7-8000лв, а не за нови мерцедеси и бмв-та например. т.е. имам предвид, че ако се наложи сега да си избирате кола, но да не е Фиат, каква ще бъде? Коя фирма ще предпочетете? И понеже непосочвам конкретен модел явно става въпрос за "На коя марка от посочените имате най-голямо доверие?" или на коя марка ще се спрете имайки предвид факторите:надеждност, лукс, комфорт, икономичност, цена. Знам, че доста от вас ще се възпротивят и ще ме обвинят сигурно, защо не съм посочил и други марки или пък Фиат, но понеже това са автомобилите на моето внимание и за това не оставям графа "Други".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобили предпочитате?
Collapse
X
-
westdogg написа:VW, обаче те са над 8000лв, ако е до 8000лв- полицейска астра купеFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Аз отговорих Опел. Досега съм карал и продължавам да карам Опел-и. Имал съм и VW и Рено, но от Опел съм най-доволен. Имал съм вектра дизел 96г., астра 92г и сега астра96г. Да не казвам голяма дума но всичките са карани в продължение на 100 000км по родните пътища и освен амортесиори други неща не съм сменял. Верно че имат ръжда по веждите но срещу 200лв забразвяш затова. Преди да си взема бях Фиат-та исках Меган Купе 150кс но не си намерих читав. След няколко месеца като сменя фиата мисля да си търся или Астра от полицейските или алфа 156.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
westdogg написа:Гледам че в анкетата няма нито 1 италианска марка, а те се най-евтини... Да го разбирам че и ти не си почитател на италианските ли?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Разсмяхте ме. Нарочно не пуснах италиянските марки. То ние всичките имаме италиянски коли. Исках да направя един по-обективен тест за това. То за италиянските марки е ясно. Ясно е също и за Мерцедес, БМВ, Ауди, Порше и т.н. Много по-обективно ще гласува човек, ако неговата кола не е включена в теста. Благодаря ви за интереса.Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар