Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да бъде ли регистриран официално клуб ФИАТ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да бъде ли регистриран официално клуб ФИАТ?

След като се реши този, явно сериозен проблем, ако има нужда, ще има и следваща анкета за решаване на други "проблеми" Колеги, моля Ви само да гласувате, а коментарите да ги запазите за тази тема Благодаря

Кики не съм гласувал, защото нямам избор, а той е - Има вече регистрирам клуб фиат в бг. Друг е въпроса как функционира (то не го прави). Сега аз лично се сдобих с устава на дружеството, но още не съм го изчел докрай и внимателно, но съм сигурен че има начин (уверяваха ме че няма) да се свика общо събрание и да се изберат нови УС и Председател.Чл. 13. (3) По съдебни спорове между сдружението и управителния му орган, съответно членове на управителния орган, сдружението може да се представлява и от избрани от общото събрание едно или няколко лица. хахахаха - голям смях са правата на членовете:Права на членовете Чл. 16. (1) Всеки член има право да: 1. да бъде информиран за неговата дейност; 2. да се ползва от имуществото му и от резултатите от дейността му. Стигат ви толкова права - хахахах, чудя се как са го подписали тези хора?Ето:Чл. 24. 3. избира и освобождава членовете на управителния съвет; 13 (4) (4) Решенията на органите на сдружението, които са взети в противоречие на закона, устава или предходно решение на общото събрание, могат да бъдат оспорвани пред общото събрание по искане на заинтересуваните членове на сдружението или на негов орган, отправено в едномесечен срок от узнаването им, но не по-късно от една година от датата на вземане на решението.и така в Десятката:Свикване на общото събрание Чл. 25. (1) Общото събрание се свиква от управителния съвет по негова инициатива или по искане на една трета от членовете на сдружението в населеното място, в което се намира седалището на сдружението. Ако в последния случай управителният съвет в месечен срок не отправи писмена покана за свикване на общото събрание, то се свиква от съда по седалището на сдружението по писмено искане на заинтересуваните членове или натоварено от тях лице.Хайде хора (членове) сядайте и си правете ОС.Ето ги и учредителите, хващаите ги за ушите и...1. УЧРЕДИТЕЛИ Мирослав Емилов Васев Димитър Веселинов Акиванов Алексей Валентинов Вутов Илиана Тодорова Стойкова Цветелина Руменова Каменова Христо Ангелов Христов Явор Александров Митев Деян Веселинов Акиванов Веселин Божидаров Кереков Веселин Нейков Спасов Ивайло Николаев Богданов
    Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
    Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

Марио, много я мислих тая анкета и по-точно възможните отговори - умишлено не дадох повече възможности за отговор, за да не се получават глупави и безсмислени спорове, отново Идеята на анкетата е по-скоро да се разбере, какво желаят посетителите на форума, хората на които им пука за тоя клуб, хората които виждат смисъл в съществуването на сдружението "Клуб ФИАТ", а как точно ще се осъществи това, ще се решава в последствие Ако резултатите от анкетата са положителни, а аз съм сигурен, че ще бъдат такива, тогава ще се предложат вариантите за развитие - дали ще се организира Общо събрание и ще се ползва съществуващата регистрация, дали ще се прави нова регистрация, дали нещо друго... Иначе, аз съм сигурен, че устава който имаш и четеш, е толкова калпав, че ако го дадем на един опитен юрист, каквито смея да твърдя, че могат да се намерят без проблем, той ще го разкатае буква по буква, но това ще стане в един по-късен етап

Коментар

Коментар

Извинявай колега, но ти къде прочете за съд? И въобще ти наясно ли си с това което ти начиаш клуб? И какво би мислил ако си от тези които вече са членове на съществуващия КФБ? Как предлагаш да се казва новия? Нали си на ясно че неможе да е КФБ. Би ли си плащал членския внос в двата клуба, както и да се казват?А за каква война говориш? Аз говоря за свикване на ОС и да се вземе решение точно от членовете на съответния клуб, а не от някой си които нищо не е направил за съответния клуб, нали затова е точно ОС. Клубът сам по себе си не е обединително дружество и не е само за "форумците", той е за всички фенове на марката, малко бъркаш понятията ми се струва.Незнам къде ви дават за лош пример, но поне в другия ми поверен форум всички независимо от кой форум са са винаги добре дошли и винаги им е било помагано без оглед на това кой е и т.н.Клубът като такъв няма да ви оправи хостинга, а за вклюването в организацията на италфест е на доброволни начала, мога да те уверя че ако си имал желание никой намаше да те спре да помагаш с каквото можеш , нищо че не си член на който и да е от съществуващите клубове. Дори имаше официални покани в предишни години.А да и наистина миналото служи за поуки, точно затова трябва да седнете и да направите доста рпомени в Устава на дружеството.Киро за съм твърдо зад ДА има КФБ, независимо под каква форма и т.н. имате цялата моя подкрепа.
          Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
          Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

Оправихме форума, правата, модерирането и администрирането, сега ще оправим хостинга.След това ще създадем и клуба. Надявам се всички да са с нас и благодаря за подкрепата до момента!Ако някой си мисли че тези неща няма да станат, искам да ви уверя, че работата е денонощна.Подкрепям анкетата, но реално нещата зависят от модераторите и администраторите за уреждането на юридическите въпроси. Виждате проблема, mariobg ви го е показал. Кажете сега, какво може да се направи юридически? Предполагам има колеги, на които това е професия?Аз лично си признавам че съм бос по тези въпроси.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колеги, мисля, че анкетата стоя достатъчно дълго и резултатите са красноречиви Предлагам, след нова година да предприемем конкретни действия?!

Коментар

Ще се радвам да помогна за осъществяването на идеята!

Коментар

GTipo написа:
                  Оправихме форума, правата, модерирането и администрирането, сега ще оправим хостинга.След това ще създадем и клуба. Надявам се всички да са с нас и благодаря за подкрепата до момента!Ако някой си мисли че тези неща няма да станат, искам да ви уверя, че работата е денонощна.Подкрепям анкетата, но реално нещата зависят от модераторите и администраторите за уреждането на юридическите въпроси. Виждате проблема, mariobg ви го е показал. Кажете сега, какво може да се направи юридически? Предполагам има колеги, на които това е професия?Аз лично си признавам че съм бос по тези въпроси.
                  моето мнение е, че след учредяването на един такъв клуб и събирането на пълноправни членове с членска такса - другото ще са само подробности, защото с тази членска такса всичко останало ще е много по-лесно ... ще можем да си позволим скъп хостинг, с който няма да имаме проблеми както и много други неща ... Аз съм член на другото учреждение, но него все едно го няма ... Много бих се радвал ако може да се ползва то, но ... Imposible...

Коментар

Даже искам да стана акционер, ако се регистрира като АД.
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Явно анкетата вече изпълни ролята си.Всички участвали в нея както и последният акционер (niko_ymn) да погледнат ТУК

Коментар

Working...
                      X