Хайде да ударим по едно рамо на любимките ни Пък може и на конкуренцията http://www.bgcar2007.com/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола на годината в БГ
Collapse
X
-
А какви са наградите?Шапка?Тениска?Свирка? Интересно ми е, защото нищо не се споменава...може и с по един календар за награда и по живо по здраво :P :D :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Лек автомобил - Мерцедес-Бенц С-класа... говори се, че новата Ц-класа ще надмине Мерцедес 124 по популярност и продажби... 4x4 - Land Rover Freelander 2... макар че всички са дълги бази и не са много подходящи за ОфРоуд Ленд Роувъра е моя фаворит.Лекотоварен автомобил - Fiat Scudo... както винаги интериор, екстериор и функционалност без конкуренция.Любим автомобил за 2007 - Dodge Nitro SXT... тоя динозавър направо ми пълни душата.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
ruNNer написа:Странна работа е тази класация . Не знам кой я е правил ама в категория лек автомобил е Suzuki SX4 4x4 , а в категория 4х4 е Фиат Седичи ???? Да не говорим че поне за мен на живо Фиата изглежда доста по-добре отколкото на снимките.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Айде четете първо
Няма Алфа Ромео, защото условието е да се номинират автомобили, влезли за продажба в БГ от септ.2006 до септ.2007, т.е. за актуалния автомобилен сезон. Няма такава Алфа. Сузуки SX4 и Фиат Sedici са попаднали в различни категории въпреки че са идентични, защото вносителите им са ги регистрирали така. Ако сте прочели инфото на сайта - вносителите само решават какво да номинират.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар