2,44 беше А-95 най-много, когато петролът беше 146 долара за барел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
Иде лято, високи температури, хубаво време, идеално за разходки и каране на велосипед, има градски и междуградски транспорт, за какво са ви автомобили ?Най ме е яд, че не сме народ. Колко ли е трудно всички притежатели на автомобили да спрем да зареждаме за ден, седмица или месец, пък да видим на къде ще тръгнат цените ? Колко ли ще е трудно да не говорим ден седмица или месец по мобилните си телефони, да видим там как ще тръгнат нещата ?
Коментар
-
mnpenchev написа:Иде лято, високи температури, хубаво време, идеално за разходки и каране на велосипед, има градски и междуградски транспорт, за какво са ви автомобили ?Най ме е яд, че не сме народ. Колко ли е трудно всички притежатели на автомобили да спрем да зареждаме за ден, седмица или месец, пък да видим на къде ще тръгнат цените ? Колко ли ще е трудно да не говорим ден седмица или месец по мобилните си телефони, да видим там как ще тръгнат нещата ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Който може да си го позволи да го направи. Аз преди 8г като работех на 1.5км от вкъщи си ходех пеша или с велосипеда. Сега обаче не мога да си го позволя защото работя на 30км в едната посока и ако трябва да се предвижвам с градски или друг алтернативен транспорт ще прекарвам 3ч в пътуване. След някой друг ден минавам на бензин (мотоциклет) и дизела ще го намаля за няколко месеца.
Коментар
-
Скъпия дизел май беше близо 2,60 лв/л когато барела беше ~147.За това не ми се вярва при цени между 80-90 - да стигне чак пък 2,40 ... не и тази година - твърде е близо вече средата на годината - няма кога да станат такива скокове без причина, освен ако не бъде изфабрикувана и такава разбира се.
Коментар
-
emzo написа:naskobg написа:RC_MIRO написа:Докато всички си стоим спокоино и си викаме аиде 2стотинки маината им, ама вижте по 2 по 2 и вижте од каде се стига и бог знае до каде още ще стигне.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И аз тъкмо се връщам от бензиностанцията допълних бутилката и така докато свърши :D.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
В тоя ред на мисли, едни приятели успешно са направили горивна клетка на вода Отказват на всички подробности за сега.Като я усъвършенстват още малко, и горивото стане на горните цени, ще има първо JTD на вода.[/quote] браво дано успеят момчетата нека и ние да се прочуем и ние да го лицензираме Успех на приятелчетата тиДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
mnpenchev
[code:1:9decf97260]Загубеният завинаги вечен двигателУникалните открития и изобретения на Тесла биха могли да предизвикат истинска революция, ако на учения не му бяха попречили човешкият скептицизъм и черногледство. Поне така твърдят изследователите на Тесла, които смятат, че той е бил на път да изобрети прословутия вечен двигател. Това се случило през 1931 г. , когато Никола Тесла направил демонстрация пред публика на загадъчен автомобил. За експеримента стандартният двигател с вътрешно горене на един автомобил бил отстранен и вместо него бил поставен електродвигател с мощност 80 конски сили и 1800 оборота в минута. И до ден-днешен обаче не е ясно откъде идвалата енергията, която осигурявала на двигателя променлив ток. Известно е, че преди определения за експеримента момент Тесла купил от местен магазин 12 електронни лампи, малко проводници, шепа различни по цвят резистори и събрал всичко това в кутийка с дължина 60 ст., широчина 30 см и височина 15 см. От нея стърчал и някакъв странен лост с дължина 7.5 см. След това Тесла поставил кутийката отзад на седалката на водача, след което хванал лоста и обявил на изненаданата публика :
Коментар
-
mnpenchev
коцев написа:Абе то 1931г и спортните автомобили не са вдигали 150км ,та тоя е вдигнал 150км???? Нещо вестникарски шашмалогии. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар