IvanIanushev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Дизела пак превиши цената си спрямо А-95, газта за сега запазва нивата си.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да ви питам и аз едно въпросче. Забелязъл съм че в Петрол цената на газта е доста по-висока в сравнение с другите бензиностанции.Онзи ден заредих в Еко и цената му беше 0,99лв., а в Петрол беше 1,05лв.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Да ви питам и аз едно въпросче. Забелязъл съм че в Петрол цената на газта е доста по-висока в сравнение с другите бензиностанции.Онзи ден заредих в Еко и цената му беше 0,99лв., а в Петрол беше 1,05лв.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
bubachko
donnna написа:fiatmaniak написа:Да ви питам и аз едно въпросче. Забелязъл съм че в Петрол цената на газта е доста по-висока в сравнение с другите бензиностанции.Онзи ден заредих в Еко и цената му беше 0,99лв., а в Петрол беше 1,05лв.
Коментар
-
bubachko написа:donnna написа:fiatmaniak написа:Да ви питам и аз едно въпросче. Забелязъл съм че в Петрол цената на газта е доста по-висока в сравнение с другите бензиностанции.Онзи ден заредих в Еко и цената му беше 0,99лв., а в Петрол беше 1,05лв.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Като стана дума за добавки - те вече повечето вериги си ги слагат - кръщават си ги както им дойде - Кинетрон, Про форс, Ефикс и прочие баламочи. Аз лично усещам разликата в дизела на Еко +, но пък ми присветва често лампичката за наличие на вода или друго негоримо нещо в системата :D . С новия Ромпетролски Дизел с добавка тяхна си, колата ми е много по-тиха, но не правя разлика в ускорението с Лукойл- ската нафта...Абе помии и бълвочи всякакви с цени от събота 16.04. - Дизел+ на Еко - 2,38, Евро дизел Ромпетрол- 2,19, Евро дизел на Еко - 2,21. За Про форс не знам, но чувам, че "печките" пушат много с нея. Пробвах го преди около 4 месеца. Бързо го излапах като, че ли. За пушилки не съм обръщал внимание. Абе всичко е бълвоч на високи цени.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И аз не виждам никаква разлика като зареда в Петрол,въпреки добавките. Затова решавам да си спестя някой лев,като зареждам в Лукойл или Еко, и за сега съм доста доволен.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар