Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бензина 2,18. Честито...
    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
    ...and justice for all

Коментар

AdViSoRa написа:
      Бензина 2,18. Честито...
      Официално цената на А95 е 2.19 не се учудвай.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Една хубава новина за колегите които карат на газ http://money.ibox.bg/news/id_1342910894 Вярно че става дума за понижение на цената с 1-2 стотинки , но звучи добре.
        Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

vako74 написа:
          Една хубава новина за колегите които карат на газ http://money.ibox.bg/news/id_1342910894 Вярно че става дума за понижение на цената с 1-2 стотинки , но звучи добре.
          е то за газта е за пореден път ние бензанджийте кво да кажем като от незнам от кога върви само нагоре бензина

Коментар

durex_a написа:
            vako74 написа:
            е то за газта е за пореден път ние бензанджийте кво да кажем като от незнам от кога върви само нагоре бензина
            не се вайкай, ами отивай да монтираш газ! мойта, верно обикновена, съм я изплатил вече десетина пъти!!!
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не знам кога са ги мръднали цените за последно но ето какво е преди проманата от 16-ти за 17ти - тоесто това виждам преди нула часа:Цени на горива на дребно:Бензин A95H - 2.19лв.; Бензин А98H - 2.37лв.; Дизелово гориво - 2.18лв.; Пропан бутан - 0.98лв.;
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Метан-1.25 от днес

Коментар

Олио в Кауфланд -1.66 лв. :D само да не го вдигат
                    LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Нещо ми подсказва че и газта скоро ще мине 1.20, ама дано не съм прав.
                      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

niko_ymn написа:
                        Не знам кога са ги мръднали цените за последно но ето какво е преди проманата от 16-ти за 17ти - тоесто това виждам преди нула часа:Цени на горива на дребно:Бензин A95H - 2.19лв.; Бензин А98H - 2.37лв.; Дизелово гориво - 2.18лв.; Пропан бутан - 0.98лв.;
                        Аз днеска видях дори А95Н- 2,21 на Петролска бензиностанция в Бургас.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

pr_00f написа:
                          Да не съм чул такова нещо!Тенденциите са надоло(засега)!Доволен съм особенно в Стара Загора цената днес на едното от ЕКО-тата беше 0.84,което значи с отстъпката 0,79 за литър.Ходих до София и обратни днес за 22лв. с трима човека в колата.Дано да е и занапред така.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

pr_00f написа:
                            Ако подсказката ти е вярна,то бензина ще гони 3 лева
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

z_sutrov написа:
                              niko_ymn написа:
                              Аз днеска видях дори А95Н- 2,21 на Петролска бензиностанция в Бургас.
                              ами те Черноморец стадион искат, Балъков и футболистите - заплати....
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

popara801 написа:
                                pr_00f написа:
                                Да не съм чул такова нещо!Тенденциите са надоло(засега)!Доволен съм особенно в Стара Загора цената днес на едното от ЕКО-тата беше 0.84,което значи с отстъпката 0,79 за литър.Ходих до София и обратни днес за 22лв. с трима човека в колата.Дано да е и занапред така.
                                Как така става в Стара Загора 0,84 ст газта, а в Пазарджик на ЕКО 0.98????
                                ----------------------------------------------------------------------------
                                Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                                ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                                ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Working...
                                X