Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    @MartoModev - тя е 2.09, от ЕКО е по-далавера
    Ако питаш мен по на далавера е от туби(ако знаеш каква е де?)
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
      Чух отнякъде,че до 08.04 отстъпката на Лук е 0.08ст за лт.Нещо като великденска промоция.Ама не съм много сигурен
      а да гледах че има промоция +3 стотинки
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Трябва ли да очакваме ново увеличение на бензина? Петрола гони 87 долара.

Коментар

Увеличение винаги трябва да очакваме. Намаленията са изненадващи...
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
            да изненадващи щото няма такива
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
              sugarboy написа:
              да изненадващи щото няма такива
              И все пак да не забравяме,че в цяла Европа горивата са с около 25% по-скъпи от България и да се надяваме и за напред да е така.А относно доходите няма да споменаваме кои са на последно място.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Бензина поскъпва до дни..........

Бензинът поскъпва до дни06.04.2010 22:33Търговски директор на компания вносител на петрол прогнозира скок с 15 ст. на литър през лятотоОчаква се до броени дни поскъпването на петрола да се усети и при цените на горивата у нас, съобщи Би Ти Ви.Днес цената на петрола в Ню Йорк прехвърли прага от 87 долара за барел, покачвайки се за шеста поредна сесия на фона на положителните икономически показатели, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.В ранната търговия на Нюйоркската търговска борса американският лек суров петрол с доставка през май поскъпна с 19 цента до 86,81 долара за барел, след като преди това по време на сесията достигна 18-месечен максимум от 87,09 долара за барел.В Лондон сортът Брент от Северно море поскъпна с 22 цента до 86,10 долара за барел.Анализатори изчисляват, че само за последните два месеца цената на петрола е скочила с 24%.още по тематаМинистърът на енергетиката на Катар Абдула бин Хамад Ал Атия коментира, че спекулациите са основната причина цените на петрола да растат, а не недостатъчните доставки.Ал Атия отбеляза, че на този етап нито една страна производител не иска да увеличава производството си, за да обърне възходящата тенденция на котировките. Според него разликата от 4 долара нагоре или надолу в цените се дължи на липсата на доверие в подема на световната икономика."Не мисля, че това е пик на цената. Очаквам тя да продължи бавно да се покачва, по-скоро това е началото на покачването", коментира за Би Ти Ви Иван Костадинов, търговски директор на компания вносител на петрол."Очаквам лятото цената да продължи да се движи около сегашните си нива, като прогнозата ми е за не повече от 90 долара на барел при сегашните около 80. Което би се отразило в цените с 15 стотинки допълнително нагоре", прогнозира Костадинов.У нас потреблението на горива значително е намаляло през първите три месеца на годината в сравнение със същия период на миналата - с 8% за личните автомобили, а почти 20% е спадът при бизнеса.Преместено във вече съществуваща темаМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Още днес ни изненадаха с нови цени на горивата....Поскъпването засяга дизела и бензина, без пропан-бутана! (Очаквам от утре да вдигнат бензина с 2 стотинки)
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Според мен държавата ни гърби с много голям акциз. А и добре че не покачиха ДДС на 22% че вече нямаше да се издържа. Но българина е издражливо същество и търпи на всичко.
                    FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
                    Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

Българина ще плати или ще краде,отколкото да се изправи пред проблема и го реши(като гърци,французи и т.н.)
                      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Напълно си прав колега. Ама има и друго видяхте ли като кротестираха гърците да ги бие полицията. А у нас ако стане някои по голям протес задължително има бой и арести.
                        FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
                        Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

RC_MIRO написа:
                          Според мен държавата ни гърби с много голям акциз. А и добре че не покачиха ДДС на 22% че вече нямаше да се издържа. Но българина е издражливо същество и търпи на всичко.
                          Погледни цените на горивата в Европа и ще стигнеш до извода,че в България горивата са едни от най-евтините ( 1-2 изключения).Общо взето производствената цена се различава с 1-3 цента на литър ,в различните страни на Европа и разликата идва от акцизите. Друг е въпроса за качеството на горивата и покупателната способност на населението.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Вече има обявени нови цени, които влизат в сила от нула часа на 7-ми срещу 8-ми:2019.60 - А95Н; 2115.60 - А98Н; 1904.40 - ДГ; 1644.00 - ПБ+3 ст А95Н; +3ст А98Н; +3ст ДГ; -0ст. ПБ;За сравнение: в сила от 02.04.2010, 7:00 на едро:1992.00 - А95Н; 2089.20 - А98Н; 1874.40 - ДГ; 1644.00 - ПБ (София и Страната) 1608.00 (цена от база Лукойл-Нефтохим);това ще рече в сила от 02.04.2010, 23:59 часа на дребно:A95H - 2.13лв.; А98H - 2.31лв.; Дизелово гориво - 2.09лв.; Пропан бутан - 0.98лв.;
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                              Вече има обявени нови цени, които влизат в сила от нула часа на 7-ми срещу 8-ми:2019.60 - А95Н; 2115.60 - А98Н; 1904.40 - ДГ; 1644.00 - ПБ+3 ст А95Н; +3ст А98Н; +3ст ДГ; -0ст. ПБ;За сравнение: в сила от 02.04.2010, 7:00 на едро:1992.00 - А95Н; 2089.20 - А98Н; 1874.40 - ДГ; 1644.00 - ПБ (София и Страната) 1608.00 (цена от база Лукойл-Нефтохим);това ще рече в сила от 02.04.2010, 23:59 часа на дребно:A95H - 2.13лв.; А98H - 2.31лв.; Дизелово гориво - 2.09лв.; Пропан бутан - 0.98лв.;
                              на печелившите честито

Коментар

Бе ние все сме печеливши,м...а им!
                                PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                                Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Working...
                                X