Ах стига бе .... аз зареждам само от лукойла на Волов. Моля колегите от Русе да кажат от къде са най-доволни, че тая процедура с редовното ми сменяне на бензинови помпи взе да ми писва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Те защото там правят много голям оборот от клиенти на дребно - за това там са закарали мизериите. И аз за надолнището по волов писах. На Скобелев преди сладкарницата мариела-сони никога не ми е правило лошо впечатление, а от другите места не съм зареждал, че са ми далеко, от пред Метро на извънградско няма проблем. Но истината е да се бяга далеко от Лукойл.Един познат ми писа в SKYPE , че газта също била отвратителна - вчера заредил пък той газ.
Коментар
-
:D:D точно това казах и аз на светлича само лукойл до мариела и соно лукойл метро и лукойл на доростол /там зареждах преди ремонта селд несъм/ и на ОМВ вече не стъпвам след последния път налях 10 лева на празен резервоар (я е имало кило вътре я не) и колата нито вътък и пушеше като скъсана че наливах още 5 литра 98 от лукойл /говоря за омв на липник/
Коментар
-
Газта на Лукойл наистина е зле,попринцип отдавна спрях да зареждам при тях но когато бързам се налага че са ми на най удобно място.Около 50 км минавам по малко като заредя на Лукойл (до горе бутилката)вече съм го засичал над 15 пъти40л. бутилка - събира 32л.220-230 - Итали - едвам върви колата230км - Лукойл, Топливо, Петрол - нормално ама леееко спъната260-270 - Шел - добре си върви280 - Еко - добре вървиСамо градско в Пловдив
Коментар
-
BUMAR написа:Откакто на ОМВ във 35лт бутилка/на 28 изкл./ми сложиха 38лт. и продължаваше да пълни като на празна/развиках се да спира/,там не стъпвам.Наи добре върви с газ от Петрол - малко по скъпа е,но си заслужава.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
dudulia написа:Oт 20.02.2010, 7:00A95H 1879.20лв.А98Н 1975.20лв.Дизел 1777.20лв.ПБ без промяна.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Днес има увеличение отново ..Защо питам аз при положение барела се търгува за 75-78$.П.П Колеги има ли увеличение на акциза за горивата от 01.01-01.02.2010 г????..По мой спомени новото правителство каза,че ще бъде замръзен!!Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар