Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слав написа:
    Аз и преди споменах в тази тема.Като не ме устройва цената не карам колата. И го правя от инат, защото ме дразни и в червата, когато хора се възползват от положението си, за да тормозят други хора...доникъде не сме стигнали и няма и да стигнем ако продължаваме с мълчанието си
    Но трябва да сме единни. Ако само аз, ти и още 2-3 - ма си спрем колите нали се сещаш, че ще им е точно през крачола. Срамота е. Оня ден ( предполагам и на всякъде ) нямаше бензиностанция в Бургас с еднаква цена на горивата.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

в началото трябва да нещо символично,например всички фирми да се разберат и да се обяви и за останалите автомобили и в 12 на обяд всички да спрат движение за час...Да е масово и да се знае защо е,да се треснат по кофите малко. Да има гласност,не някакви огромни загуби за фирмите. Ще има ефект,уверен съм. Ако няма,да се повтори с по-голям ефект и направо главните артерии на страната да бъдат блокирани После с блокади и по границите,да се чуе и в Европа и така,докато им дойде акъла.............но уви няма да стане-овча история
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Еми нали роптаехме срещу картелните споразумения и еднаквите цени. Аз от доста време си зареждам на една частна бензиностанция без име и не принадлежаща към никоя верига (защото знам от къде им идва горивото и че става като качество) и там цените винаги са със 6 стотинки под цената на лукойл и не се занимават хората с никакви карти. Крайно време беше и големите вериги да подкарат тази стратегия - инъче трябва да разчитат предимно на клиентите, на които са дали карти.На протеста лятото на 2008-ма година от този форум от Русе бяхме отишли само двама 2-ма човека (аз и ici ), а от БМВ бяха 5-6 човека. ... и това когато бяхме на цени от 2,40 до 2,60 ... кво остана сега някой да се дигне ...
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Ами именно сега е времето според мен. Знам, че е студено и т.н, но ако цената остане такава зимата, то лятото ще достигне много повече от прага 2.60 какъвто беше миналото лято
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

paralesa написа:
            в началото трябва да нещо символично,например всички фирми да се разберат и да се обяви и за останалите автомобили и в 12 на обяд всички да спрат движение за час...Да е масово и да се знае защо е,да се треснат по кофите малко. Да има гласност,не някакви огромни загуби за фирмите. Ще има ефект,уверен съм. Ако няма,да се повтори с по-голям ефект и направо главните артерии на страната да бъдат блокирани После с блокади и по границите,да се чуе и в Европа и така,докато им дойде акъла.............но уви няма да стане-овча история
            ще ни чуят ама за колко време ? след това старата песен на нов глас все пак сме в България а "Европа" както каза колегата горе и е през крачола за някви си там пионки просто трябва по някакъв начин да се даде гласност на проблема и да изкочат няколко луди дет да кажат така ще е и да има няква организация така всеки сам на своя глава няма да направи нищо п.с лошото е че сме такъв народ де сме научени да седим и да търпим

Коментар

niko_ymn написа:
              Еми нали роптаехме срещу картелните споразумения и еднаквите цени. Аз от доста време си зареждам на една частна бензиностанция без име и не принадлежаща към никоя верига (защото знам от къде им идва горивото и че става като качество) и там цените винаги са със 6 стотинки под цената на лукойл и не се занимават хората с никакви карти. Крайно време беше и големите вериги да подкарат тази стратегия - инъче трябва да разчитат предимно на клиентите, на които са дали карти.На протеста лятото на 2008-ма година от този форум от Русе бяхме отишли само двама 2-ма човека (аз и ici ), а от БМВ бяха 5-6 човека. ... и това когато бяхме на цени от 2,40 до 2,60 ... кво остана сега някой да се дигне ...
              Ами колега,от БМВ-форума са били повече хора щото им горят повече колите!Тва в кръга на шегата.По принцип сме си такива овчи глави и всеки това вика,а като дойде момент да се подкрепи някъв протест,всеки вика мене тва не ме засяга.Загубена работа.Както е казано всеки народ си заслужава управниците!!!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И целия форум да си спреме колите все тая дори трафика в София няма да се облекчи само дето ще поизчезнат фиатките по патищата трябва да се търси друг начин за протест може би като гарците.Относно с това да спрем да зареждаме дори ако стане,което не вярвам те ще намалят с малко цените колкото да ни замажат очите и после пак старата песен.Както и да го въртим ние сме си се нае....
                FIAT Marea TD100 1999 без лети джанти

Коментар

gilitza написа:
                  И целия форум да си спреме колите все тая дори трафика в София няма да се облекчи само дето ще поизчезнат фиатките по патищата трябва да се търси друг начин за протест може би като гарците.Относно с това да спрем да зареждаме дори ако стане,което не вярвам те ще намалят с малко цените колкото да ни замажат очите и после пак старата песен.Както и да го въртим ние сме си се нае....
                  тоя зеления бат бойко ли е или на мен така м исе струва

Коментар

Аз продължавам да зараждем с 11ст отстъпка. Вчера при цена на нафтата 1,94 на табелата заредих 15,89 литра за 29.24лв с картата за отстъпка. Това прави цена 1,83лв/л. Бензиностанцията е Лукойл до Студентски град на Г.М.Димитров
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

ако несе лъжа днес в Русе на бул.Липник на OMV цена за кило бензин беше 1.88 сега гледам сайта на лукойл и виждам 1.98 къде е уловката ?

Коментар

В Русе на ЕКО-то до Ялта обикновения А95Н без добавката - 1,91 ... на завоя до централна ЖП гара - на бензиностанцията на ГАП Трейд - А95Н е 1,86 ... Лукойл просто са ненормални да продават толкова скъпо на хората без карти ... но явно могат да си го позволят и се възползват - гледат да изглежда голяма отстъпката при тях можеби - не знам - само гадая.
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

А представи си с какви маржове продават за да могат да си позволят да продават на такива цени под официално обявените.
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хайде от днес още едно вдигане на газта с 2-3 стотинки.ИНаче казано ще я закръглят на 1,15. Да ни е честито!
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                              Хайде от днес още едно вдигане на газта с 2-3 стотинки.ИНаче казано ще я закръглят на 1,15. Да ни е честито!
                              докато всички си траят ще ни е честито те онея горе в парламента не вадят от техния си джоб зада си наливат на мрцедесите и бе им ве-тата тай че докат си мълчим те ще си го местят от единия в други крачол

Коментар

dudulia написа:
                                Интересно, днес като тръгнах за работа газта на една бензиностанция беше 1,10лв, демек от 1,12лв беше намалена с 2 стотинки, сега казвш, че има увеличение до 1,15лв, вече незнам какво се случв в тая смешна държава
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X