Слав написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
в началото трябва да нещо символично,например всички фирми да се разберат и да се обяви и за останалите автомобили и в 12 на обяд всички да спрат движение за час...Да е масово и да се знае защо е,да се треснат по кофите малко. Да има гласност,не някакви огромни загуби за фирмите. Ще има ефект,уверен съм. Ако няма,да се повтори с по-голям ефект и направо главните артерии на страната да бъдат блокирани После с блокади и по границите,да се чуе и в Европа и така,докато им дойде акъла.............но уви няма да стане-овча историяex.Мареа ТД100
Коментар
-
Еми нали роптаехме срещу картелните споразумения и еднаквите цени. Аз от доста време си зареждам на една частна бензиностанция без име и не принадлежаща към никоя верига (защото знам от къде им идва горивото и че става като качество) и там цените винаги са със 6 стотинки под цената на лукойл и не се занимават хората с никакви карти. Крайно време беше и големите вериги да подкарат тази стратегия - инъче трябва да разчитат предимно на клиентите, на които са дали карти.На протеста лятото на 2008-ма година от този форум от Русе бяхме отишли само двама 2-ма човека (аз и ici ), а от БМВ бяха 5-6 човека. ... и това когато бяхме на цени от 2,40 до 2,60 ... кво остана сега някой да се дигне ...
Коментар
-
Ами именно сега е времето според мен. Знам, че е студено и т.н, но ако цената остане такава зимата, то лятото ще достигне много повече от прага 2.60 какъвто беше миналото лято== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
paralesa написа:в началото трябва да нещо символично,например всички фирми да се разберат и да се обяви и за останалите автомобили и в 12 на обяд всички да спрат движение за час...Да е масово и да се знае защо е,да се треснат по кофите малко. Да има гласност,не някакви огромни загуби за фирмите. Ще има ефект,уверен съм. Ако няма,да се повтори с по-голям ефект и направо главните артерии на страната да бъдат блокирани После с блокади и по границите,да се чуе и в Европа и така,докато им дойде акъла.............но уви няма да стане-овча история
Коментар
-
niko_ymn написа:Еми нали роптаехме срещу картелните споразумения и еднаквите цени. Аз от доста време си зареждам на една частна бензиностанция без име и не принадлежаща към никоя верига (защото знам от къде им идва горивото и че става като качество) и там цените винаги са със 6 стотинки под цената на лукойл и не се занимават хората с никакви карти. Крайно време беше и големите вериги да подкарат тази стратегия - инъче трябва да разчитат предимно на клиентите, на които са дали карти.На протеста лятото на 2008-ма година от този форум от Русе бяхме отишли само двама 2-ма човека (аз и ici ), а от БМВ бяха 5-6 човека. ... и това когато бяхме на цени от 2,40 до 2,60 ... кво остана сега някой да се дигне ...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
И целия форум да си спреме колите все тая дори трафика в София няма да се облекчи само дето ще поизчезнат фиатките по патищата трябва да се търси друг начин за протест може би като гарците.Относно с това да спрем да зареждаме дори ако стане,което не вярвам те ще намалят с малко цените колкото да ни замажат очите и после пак старата песен.Както и да го въртим ние сме си се нае....FIAT Marea TD100 1999 без лети джанти
Коментар
-
gilitza написа:И целия форум да си спреме колите все тая дори трафика в София няма да се облекчи само дето ще поизчезнат фиатките по патищата трябва да се търси друг начин за протест може би като гарците.Относно с това да спрем да зареждаме дори ако стане,което не вярвам те ще намалят с малко цените колкото да ни замажат очите и после пак старата песен.Както и да го въртим ние сме си се нае....
Коментар
-
Аз продължавам да зараждем с 11ст отстъпка. Вчера при цена на нафтата 1,94 на табелата заредих 15,89 литра за 29.24лв с картата за отстъпка. Това прави цена 1,83лв/л. Бензиностанцията е Лукойл до Студентски град на Г.М.ДимитровEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
В Русе на ЕКО-то до Ялта обикновения А95Н без добавката - 1,91 ... на завоя до централна ЖП гара - на бензиностанцията на ГАП Трейд - А95Н е 1,86 ... Лукойл просто са ненормални да продават толкова скъпо на хората без карти ... но явно могат да си го позволят и се възползват - гледат да изглежда голяма отстъпката при тях можеби - не знам - само гадая.
Коментар
-
А представи си с какви маржове продават за да могат да си позволят да продават на такива цени под официално обявените.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
dudulia написа:Хайде от днес още едно вдигане на газта с 2-3 стотинки.ИНаче казано ще я закръглят на 1,15. Да ни е честито!
Коментар
-
dudulia написа:Хайде от днес още едно вдигане на газта с 2-3 стотинки.ИНаче казано ще я закръглят на 1,15. Да ни е честито!punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар