Оня ден заредих на Лукойл. Отстъпката ми беше 2,60%, т.е близо 5 ст. на литър. Днес в Лукойл продаваха нафтата за 1,92 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Какво правят тези хора бе, свалят качват цените на горивата, вече и без да го обявяват публично.Няма такава анархия.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
http://news.ibox.bg/news/id_1698064256Не се сещам скоро да е имало такова нещо!Барела се търгува на 71-72$,а от днес имами пак увеличение!Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Да им пресъхнат топките на тези алчни лицемери, това вече на нищо не приличаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
овчи манталитет,сещайте се що ни го слагат така Това ми прилича на една случка в работата-заплатите закъсняват пети ден и всеки пита другия,абе за пари не се ли чува,какво става...единствено аз питам където трябва и ме отрязват ,че сега няма пари...накрая им казвам на колегите,така не се издържа,дайде да се съберем и да тропнем по масата,че няма да работим,докато не ни се изплатят заплатите-ефекта,един се извлича от стаята да пуши,друг отговаря "не ми дреме,аз на една заплата не разчитам" трети казва "мене ми е мила работата,затова ще си мълча" и съответно се получава едно голямо нищо!!! Като се замилие,ще видите приликите,колкото и елементарен да е примера. Тъпото е,че всички ревем по форумите ,че били безбожни цените,а после отиваме на бензиностанцията и с някакво мазохистично чувство казваме "налей за 5 лв" след два дни пак за 5 лева и така А вижте братята гърци какво правят,когато нещо не ги устройваex.Мареа ТД100
Коментар
-
kostov написа:Абсолютно си прав,градски.Но какво се чудим-свива се потреблението/поради липса на финанси/-съответно се вдигат цените.Нали трябва да си запазят печалбата тея тутманици!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
paralesa написа:овчи манталитет,сещайте се що ни го слагат така Това ми прилича на една случка в работата-заплатите закъсняват пети ден и всеки пита другия,абе за пари не се ли чува,какво става...единствено аз питам където трябва и ме отрязват ,че сега няма пари...накрая им казвам на колегите,така не се издържа,дайде да се съберем и да тропнем по масата,че няма да работим,докато не ни се изплатят заплатите-ефекта,един се извлича от стаята да пуши,друг отговаря "не ми дреме,аз на една заплата не разчитам" трети казва "мене ми е мила работата,затова ще си мълча" и съответно се получава едно голямо нищо!!! Като се замилие,ще видите приликите,колкото и елементарен да е примера. Тъпото е,че всички ревем по форумите ,че били безбожни цените,а после отиваме на бензиностанцията и с някакво мазохистично чувство казваме "налей за 5 лв" след два дни пак за 5 лева и така А вижте братята гърци какво правят,когато нещо не ги устройваFIAT Marea TD100 1999 без лети джанти
Коментар
-
Защото трябва да лапат колега а ние сме мишки и търпим.Уж качественна нафта и бензин а то помия и вода.Докато не се повтори 97г. всичко ще си е същото.Има много начини за сваляне на цените но на държавата иуправниците им е все тая за обикновенния човек.На тях и да им е 4лв литъра няма да им направи впечатление - нали ги взимат от нас.
Коментар
-
Аз и преди споменах в тази тема.Като не ме устройва цената не карам колата. И го правя от инат, защото ме дразни и в червата, когато хора се възползват от положението си, за да тормозят други хора...доникъде не сме стигнали и няма и да стигнем ако продължаваме с мълчанието си== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Колкото е по-висока цената, толкова повече пари са 20% от тази цена и повече влизат в хазната от ДДС-то. Как очаквате държавата да е с хората, а не с тези, които осигоряват приходите в бюджета?Това сменяне на цените в Събота е защото конкурентните вериги сменят в делнични дни и е целенасочено.ето какво става от 6-ти за 7-ми Февруари:1851.60 + 18 = 1869.60 - A95H (+2ст)1947.60 + 18 = 1965.60 - А98Н (+2ст)1758.00+19,20=1777.20 - Евро Дизел (+2ст)1794.00 + 90лв/т = 1884.00 - Пропан-Бутан (+5ст)бяха такива от 3-ти Февруари до сега:A95H - 1.96лв.; А98H - 2.13лв.; Дизелово гориво - 1.92лв.; Пропан бутан - 1.07лв.;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар