Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Ами дано да свалят пропана с 2 стотинки поне,че ще се пътува в събота няма как.
    Голям рахат ще е като падне, ееееех ако бях със старото пежо да набухам бутилката догоре и щях да спестя лев и двайсе от 60л. газ.Гадно е, гадна държава сме, в условия на криза гадните нефтохимици да ни дънят отзад с по-високи цени. Защо всеки ден при високите цени на петрола, бензина като готов продукт всеки ден си сменяше цената? Когато цените паднаха какво стана, извиняваха се, че заредили скъп петрол, затова месеци държаха високи цени на горивата. Когато петрола се качи, веднага качиха цената, ами сигурно не са се сетили тогава да заредят повече количества от евтиния петрол, аз така си го обеснявам. Как си го обеснявате вие, или в случая въпроса е алчен ли е българския задник, риторичен въпрос нали? Така ще си живеем и за напред, проста и криворазбрана нация....
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

всеки ден се убеждавам в едно,в България не живеят нормални хора,а овце...и с овчия ни манталитет може да продължават да ни стрижат ден по ден ...Навсякъде при такива аномалии правят стачки-Гърция ,Франция и т.н. примери бол,у нас само псуваме по форумите,наливаме се с ракия и бием жената да ни мине яда-така няма да променим нищо. Продължавайте да си стоите вкъщи и по 3 лв ще стане нафтата,3 и 50 бензина,а тая манна небесна газта ще ви я направят и по 4 лв
      ex.Мареа ТД100

Коментар

През лятото на 2007 година и по точно-месец юли 2007 година,работното ми място се намираше срещу бензиностанция!От тогава в паметта ми се е запечатала цифрата "1.76" лв за литър дизел.Стана ми любопитно на каква цена се търгува барела!С лека справка видях,че е 74-76$ за барел!За това съм абсолютно сигурен!Сега при същата цена на барела литър нафта е 1.95лв.Не съм сигурен,но си мисля че от тогава акциза не е променян......П.П Впрочем днес имаме намаление на горивата!
        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Ами нормално, защото сега е студено и хората не си карат колите, за да ги привлекат свалят цените, за да имат оборот, като се стопли пак обратно.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

i4kin написа:
            ...
            Стана ми любопитно, и проверих, курса на долара юли 2007 е бил същия, както сега ~1,37-38 лв!

Коментар

За последната седмица петрола падна с почити 8 долара. Лукойл чака с свалянето на цените
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Няма защо да бързат да намалят цените, ето защо:[quote:433276ba90]Световните цени на петрола през 2010 г. и през 2011 г. ще се удържат в границите на 80-90 долара за барел, след което ще се понижат. Но след това може да избухне още по-страшна глобална икономическа криза.Това мнение изказва в интервю за Итар-Тасс председателят на Съюза на петролната и газова промишленост в Русия Юрий Шафраник, позовавайки се на прогнозите на независимия Институт за енергийни стратегии, чийто председател също е той.По думите на Шафраник анализаторите от института са формирали ,,методика на оценка на влиянието на редица фактори върху световните цени на петрола и през последните три години на тази основа правят прогнози за очакваните цени на петрола с висока степен на точност

Коментар

[quote:7f0bf5970a="Humppa"]Няма защо да бързат да намалят цените, ето защо:[quote:7f0bf5970a]Световните цени на петрола през 2010 г. и през 2011 г. ще се удържат в границите на 80-90 долара за барел, след което ще се понижат. Но след това може да избухне още по-страшна глобална икономическа криза.Това мнение изказва в интервю за Итар-Тасс председателят на Съюза на петролната и газова промишленост в Русия Юрий Шафраник, позовавайки се на прогнозите на независимия Институт за енергийни стратегии, чийто председател също е той.По думите на Шафраник анализаторите от института са формирали ,,методика на оценка на влиянието на редица фактори върху световните цени на петрола и през последните три години на тази основа правят прогнози за очакваните цени на петрола с висока степен на точност
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Да вярно са ги мръднали от днес:1851.60 - A95H1947.60 - А98Н1758.00 - Евро Дизел1794.00 - Пропан-БутанA95H - 1.96лв.; А98H - 2.13лв.; Дизелово гориво - 1.92лв.; Пропан бутан - 1.08лв.; а бяха ето такива...(от 15ти до 21ви Януари):A95H - 1.99лв.; А98H - 2.16лв.; Дизелово гориво - 1.95лв.; Пропан бутан - 1.08лв.;тъкмо толкова - около седмица им трябваше за да влязат в час;а през това време от 78$ вече е на 75$ барела
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                      Да вярно са ги мръднали от днес:1851.60 - A95H1947.60 - А98Н1758.00 - Евро Дизел1794.00 - Пропан-БутанA95H - 1.96лв.; А98H - 2.13лв.; Дизелово гориво - 1.92лв.; Пропан бутан - 1.08лв.; а бяха ето такива...(от 15ти до 21ви Януари):A95H - 1.99лв.; А98H - 2.16лв.; Дизелово гориво - 1.95лв.; Пропан бутан - 1.08лв.;тъкмо толкова - около седмица им трябваше за да влязат в час;а през това време от 78$ вече е на 75$ барела
                      Не колега от 83 долара на 75 падна :D При 8 долара нагоре едва ли биха чакали толкова за да влезат в час. И какво е това сваляне с 2-3ст.

Коментар

Ето какви са цените при затваряне на борсите. Само днес петрола е паднал с 2 долара. Лек суров петрол74.50-2.08%Брент 72.80-2.39%Пр. газ 5.83+3.74%

Коментар

ййййййййеееееееееес!!!http://www.investor.bg/?cat=5&id=93138
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

.

Аз доста се чудих що няма коментари от последните дни Вчера заредих А-95 на 1.84 лв/л.

Коментар

Re: .

Firo написа:
                              Аз доста се чудих що няма коментари от последните дни Вчера заредих А-95 на 1.84 лв/л.
                              това с някаква отстъпка ли е?? последно бензина беше 1,95, чак толко да са го намалили, тия са се минали сериозно :P
                              punto HGT

Коментар

Re: .

didich написа:
                                Firo написа:
                                това с някаква отстъпка ли е?? последно бензина беше 1,95, чак толко да са го намалили, тия са се минали сериозно :P
                                Шокиращото е че втори ден на бензиностанции като ЕКО и Петрол цената е 1.9х, докато на ОМВ, Шел и Лукоил е 1.84 Никой ли не е обърнал внимание? Доколко са законни тия разлики в цените незнам, аз заредих на ОМВ - Красна поляна в София - за 40 лв при 1.84/л, мога да ви сканирам и касовата бележка PS. Тая вечер на Петрол- Красна поляна цената беше 1.95 лв/л :>

Коментар

Working...
                                X