Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dobrujanetza написа:
    BO написа:
    dobrujanetza написа:
    От тази игра на Лукойл- днес само ми пожелаха ’’Весели празници’’ от талончето. То кога човек си няма късмет...
    Аз вчера "спечелих" нова карта.Идеята е като спечелиш уж от търкането, ти дават просто листче да попълниш и те ти пращат картата на адреса, който си попълнил.Тъй като самото талонче е на обикновена хартия, черно бяло, аз си го преснимах и го имам "резервно".Ако си се притеснил мога да ти го изпратя, да си го попълниш и да си имаш и за следващата година карта с -5ст.
    BО, аз имам карта за отстъпка -5ст., въпоса е , че не улучих нищо от талончето. Все пак- благодаря за предложението.
    Е да де.То като улучиш талонче с късмет "пълен напред" вече не дават карта, а дават въпросното талонче, за което споменах.Попълваш го, оставяш го в бензиностанциите и те ти изпращат новата карта за следващата година по пощата. Вече няма на място да ти я дават.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Някой в такъв случай можели да го качи на файл въпросното талонче. Да си имаме резервен вариант .

Коментар

Mupo написа:
        Някой в такъв случай можели да го качи на файл въпросното талонче. Да си имаме резервен вариант .
        и аз се присъединявам към искането на колегата (:

Коментар

ОК, ще се опитам да сканирам моето (аз също "спечелих" голямата превилегия да зареждам на нормална цена):http://nikoyman.snimka.bg/automobile...5.16507505.big - обаче сайта ми го е умалил и не е като оригиналния файл който беше с размери от 3307х4677 пиксела и над 550 КВ... така, че ако някой има идея къде да го прикачи в цял размер да ми пише и ще му го пратя на мейла. Надявам се да се ориентирате поне как изглежда.Моето касиерката като ми го даваше ми каза, че трябва в срок до края на годината да го попълня и пусна в кутията при тях и да чакам после.П.С. Опитвам се да закача DOC файл готов за печатане с очертано - като очертанието е добре да се изреже с ножицата и да не остава по ръбовете на бланката - но не измислих друг начин да покажа долу-горе колко трябва да е голяма ...
          Прикачени файлове
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Благодаря. Само да попитам, очертанията всъщност са реалния размер на бланката, по която трябва да се изреже.

Коментар

Благодарности и от мен, колега. Но не знам защо при мен текстът излиза много блед. Разпечатах го, но много съмнително изглежда. Дали ще е проблем това?
              FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
              FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Mupo - да - очертаното е размера на бланката,stivst - пратете ми на лично съобщение е-майл адрес някакъв, на който да ви пратя по-качествена картинка с по-тъмни букви.

Коментар

niko_ymn написа:
                  Mupo - да - очертаното е размера на бланката,stivst - пратете ми на лично съобщение е-майл адрес някакъв, на който да ви пратя по-качествена картинка с по-тъмни букви.
                  Може би и аз ще се възползвам, ама ще пробвам още няколко пъти - вече 2 пъти сипвам и ми се пада "приятен път" или нещо такова
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Абе миналата година ги раздаваха картите, ама много хора се усетиха и вместо от Лукойл да вземат 9000000000, взеха само 8900000000 ! Сега трябва и късмет да имаш, за да си с -5 ст., нещастниците нефтени !
                    Impossible is nothing !

Коментар

Някой има ли идея защо не мога да отворя заявлението и ако може д ами го прати на лично,да видим така ще стане ли...като го тегля от тук и го отворя с уърд-а ми дава някакъв надпис нещо за конвертиране на файла и каквото и да дам "да" или "не" все не го отваря
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Цените от 18/19 и НОВИ от 22-ри за 23 Дек 2009г. :1774.80 ... 1774.80 (А95Н) /=/1870.80 ... 1870.80 (А98Н) /=/1676.40 ... 1676.40 (ДГ) /=/1662.00 ... 1734.00 (LPG) /+4ст/л./Беше:A95H - 1.89лв.; А98H - 2.06лв.; Дизелово гориво - 1.83лв.; Пропан бутан - 1.01лв.;Очаква се да стане от полунощ:A95H - 1.89лв.; А98H - 2.06лв.; Дизелово гориво - 1.83лв.; Пропан бутан - 1.05лв.;

Коментар

Цените от 24 за 25 Дек 2009г. :1774.80 + 22,80 = 1797.60 (А95Н) /+2ст/1870.80 + 22,80 = 1893.60 (А98Н) /+2ст/1676.40 + 36,00 = 1712.40 (ДГ) /+4ст/1734.00 + 54 лв/т = 1788.00 (LPG) /+3ст./л./Беше:A95H - 1.89лв.; А98H - 2.06лв.; Дизелово гориво - 1.83лв.; Пропан бутан - 1.05лв.;Очаква се да стане от полунощ НА БЪДНИ ВЕЧЕР:A95H - 1.91лв.; А98H - 2.08лв.; Дизелово гориво - 1.87лв.; Пропан бутан - 1.08лв.;"ВЕСЕЛА КОЛЕДА!"

Коментар

Наб*там им го . Да им е честит ...

Коментар

Ебем ги из дупе, хич не спазвам цензура в тва отношение
                              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Май ще трябва да мятаме метановите бутилки в багажника.Там поне Валентин Златев не пее в хора Между другото за газта на ЕКО-зареждат газ от Кълвача (поне в София ми казаха така)Иначе другите им горива били гръцки.
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X