Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес Петрола падна с още 4 долара за барел до 70 долара , или общо спад за една седмица 8 долара. Това са 10% дано Лукойл реагира по-щедро при предстоящото намаляване на цените.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Дам ще ги намали с 0,10%. Кеф

Коментар

Няма намаление,има увеличение!
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Mupo написа:
          Дам ще ги намали с 0,10%. Кеф
          А може да прецени че нетрябва да ги сваля
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз написах,че се увеличават,но някои си помислиха,че се майтапя.Ето ги новите цени:http://money.ibox.bg/news/id_941248970Средно увеличение 3-4 стотинки
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
              Аз написах,че се увеличават,но някои си помислиха,че се майтапя.Ето ги новите цени:http://money.ibox.bg/news/id_941248970Средно увеличение 3-4 стотинки
              ибаси пидиразити....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

dudulia написа:
                Понеже Петрола поевтинява, производните му продукти поскъпват Лукоил наистина имат желязна стратегия
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                  dudulia написа:
                  Понеже Петрола поевтинява, производните му продукти поскъпват Лукоил наистина имат желязна стратегия
                  Toзи тип стратегия е техен патент и го ползват вече години безотказно, лятото когато започна кризата...петрола пада в пъти, горивото гони 2.50. Сега кризата е в пик, големците пак изскачат с повишение
                  Impossible is nothing !

Коментар

БраааААаатт само мен и още двама-трима ли ни дразни това???Еба++и шибаната страна, в която живеем. Едни стават още по-богати, други още по-бедни щото няма закони.Как да си купя нова кола като няма данъчни облекчения или стимули? Много ясно, че следващата кола ще ми е втора ръка /или 3-4 ръка знам ли/..
                    FoRzA ItaliA
                    Lancia Delta HPE
                    ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Пфу как не съм отворил по-рано да погледна - те сега аз докато стигна до там и те ще затворят за смяна на цени. Барела се задържа на 70 $, което ме кара да се надявам, че като им писне да мачкат конкуренцията и им омръзне да седят без продажби, (което е малко вероятно) точно по празниците - и така де - надявам се около коледа поне да ги смъкнат малко цените. Миналата година по това време барела падна под 40 долара даже беше около 30тина началото на годината и се намираше бензин с цени по 1,53-1,60 на колонка, в зависимост дали е верига с отстъпки или частник без карти- на реална цена.П.С. След малко в нула часа се постна новите цени.цените от 9-ти сравнени с тези от 11-ти:1770.00 ... 1802.40 (А95Н) /+3ст/1866.00 ... 1898.40 (А98Н) /+3ст/1660.80 ... 1706.40 (ДГ) /+5ст/1698.00 /=/ без промяна.Беше:A95H - 1.89лв.; А98H - 2.06лв.; Дизелово гориво - 1.81лв.; Пропан бутан - 1.03лв.;Стана:A95H - 1.92лв.; А98H - 2.09лв.; Дизелово гориво - 1.86лв.; Пропан бутан - 1.03лв.; Ей сега вече ще могат да се направят на загрижени за клиента като смъкнат пак цените по празниците ... то и без това на 22-ри Декември се очаква среща на ОПЕК, на която ще обявят, че няма да променят квотите на добив, а то и в момента няма достатъчно търсене за добиваните сега количества, така че - ефекта може да се очаква да е надоло- поне за около края на календарната година. Не знам само този път при нас дали ще съвпадне с нови акцизи Януари ситуацията или пък няма.
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Ако ги питате, ще ви кажат че това гориво е купувано, когато е било 100$ барел (примерно). Поне така казваха миналата година когато цената за барел бе под 40$ .Бее, мижи да те лъжем .
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Хахах....ако мислиш, че им пука какво ще кажат. И да ти кажат, че петрола идва през Америка, все тая. Те държат пазара,те определят цените, ние държим к*ра Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
                          Impossible is nothing !

Коментар

Ще кажат, че в България е по-евтино например от Англия за "литър" - умишлено е в кавички литъра, щото тукашния литър е една доста абстрактна мерна единица.
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Няма какво да обсъждаме, тук все още колата е лукс. Да отидеш на почивка с колата изисква допълнителен разчет на парите. Грозна история, аз примерно за 8.12. заради бензина бях малка мишка през деня за да мога да се прибера после. !
                              Impossible is nothing !

Коментар

Все пак помислете и за служителите в Нефтохим, наближават празници ако не 13-та заплата то поне премии трябва да получат милите, живи да ги оплачеш.А ние голтаците кучетата ни яли.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X