Това, което съм писал се оказа, че не е вярно.Отстъпката за още 2 стотинки ако е уикенд са я оставили само за най-новите карти - тоест - тези, които са спечелени лятото от томболата с изтриване на тези талончета от играта "зареждай безплатно". Аз не бях зареждал с моята от Юли - тогава си имах 7 стотинки, но днес заредих пробно за да сканирам касовата бележка за форума и наистина ми дадоха само 5 ст./л. Така, че се извинявам за неочностите. Просто не съм знаел, че са го отменили.Следващия път ще заредя от частна бензиностанция - не принадлежяща към никоя верига и без използване на никаква карта цената ще е със 6 или 7 ст. по-ниска от тази на Лукойл.
силно ти препоръчвам да не зареждаш на тази на която си мисля аз (зад гара разпределител) ако е тя де ноо ти си знаеш
Жалко че ЛукОйл са купили много малко от евтиния петрол и той е на свършване. Утре се очаква да купуват от скъпия и с това и покачване на цената на горивата. http://www.investor.bg/?cat=6&id=87020
И после като падне цената на петрола,Лукой няма да намалят,защото видиш ли са взели прекалено много количество.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар