Пак минахме границата от 2 лева май... пффф...Колкото и да им се ще на разни кувейтски министри (или по скоро шейхове) петрола ще се срине отново ... защото пак надуват балона!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Executer написа:Пак минахме границата от 2 лева май... пффф...Колкото и да им се ще на разни кувейтски министри (или по скоро шейхове) петрола ще се срине отново ... защото пак надуват балона!!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
[quote="Princo"]Executer написа:Бях го казъл,пак ще го кажа.Вдигането на цените си е единствено в България и Лукойла гледат само с кой да си избършат ръчичките ! Отпускарски сезон сме и няма начин да не се вдигнат всички видове горива ...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Princo написа:Executer написа:Пак минахме границата от 2 лева май... пффф...Колкото и да им се ще на разни кувейтски министри (или по скоро шейхове) петрола ще се срине отново ... защото пак надуват балона!!!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да ... Август 2006-та барела е струвал колкото и сега ~72$, а аз съм зареждал тогава бензин за 1,79 ... пък сега е 1,97 ... положението е по-така и от чейндж бюро, което обменя еврото на 1,59 вместо на 1,95 ...Къде е Комисията за защита на потребителите питам аз, даже европейски комисар имахме по тия въпроси ..., но въпроса е риторичен ... нас вече не ни бръснат и за Европейци.***A95H: 1,97; A98H: 2,15; D: 1,85; LPG: 0,99 ; (лв/л)
Коментар
-
Евро за литър Бензин при европейска заплата не е чак такъв проблем ама при нашите вече си е пладнешки обир.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
niko_ymn написа:...Къде е Комисията за защита на потребителите питам аз, даже европейски комисар имахме по тия въпроси ...FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Къде е Комисията за защита на потребителите питам аз, даже европейски комисар имахме по тия въпроси ..., но въпроса е риторичен ... нас вече не ни бръснат и за Европейци.
Коментар
-
Цените на дребно станаха:A95H: 2,01ст; A98H: 2,19; D: 1,88 ст. ; LPG: 0,99 ; (лв/л)***Коментарите към новината, че КЗК не е открила картелното споразумение на хартия са много интересни! Благодаря за линка към адреса на статията.***АААБББЕЕЕ написа:Вие да не вярвате в дядо Мраз случайно. На Запад такива ги наричат "шампански картелчета", в тъмни сепарета се определят цените. Литър бензин А-95 на Ротердамската стокова борса се продава по 20-30 стотинки литъра (над 1.000.000 Лтр), всичко останало са данъци и добавки, на държавата й е през дедовият че бензинът е с 5-10 ст. по скъп. По калкулация тя е най големият печалбар, при вдигане на основната продажна цена ДДС и другите данъци нарастват пропоционално. Други причини са отпуск, вакнций, транзитното преминаване на турците и. т. н. Това си е чист олигополен-монопол
Коментар
-
niko_ymn написа:Цените на дребно станаха:A95H: 2,01ст; A98H: 2,19; D: 1,88 ст. ; LPG: 0,99 ; (лв/л)***Коментарите към новината, че КЗК не е открила картелното споразумение на хартия са много интересни! Благодаря за линка към адреса на статията.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
Нямало картел, така ли?А как в Гърция по частните бензиностанции цените са с 10-12-15 цента по-ниски от тези в големите вериги? А там пред всяка къща по селата има колонка...ЛукОйл като са производители защо не продават с по 10 стотинки надолу от другите вериги, които те снабдяват?
Коментар
-
Абе не знам за какви споразумения, картели и т.н. приказвате, ама очакванията да вдигнат още 1-2 пъти и после пак да смъкват може да не се сбъднат, защото новото правителство само се почесва и се чуди как да вдигне акциза на горива, цигари, алкохол и тем подобни, че да има с какво да запълнят ямата в бюжета.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Абе не знам за какви споразумения, картели и т.н. приказвате, ама очакванията да вдигнат още 1-2 пъти и после пак да смъкват може да не се сбъднат, защото новото правителство само се почесва и се чуди как да вдигне акциза на горива, цигари, алкохол и тем подобни, че да има с какво да запълнят ямата в бюжета.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар