От 16-ти (17-ти):1446; 1464; 1482 - Пропан бутан (база Кремиковци, Пловдив, Нефтохим - различна цена според това от къде се товари, но навсякъде е нагоре);Ако днес е 87 стотинки, утре можеби ще е 0,90 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пропан бутана скочи, сега на ред е отново бензина.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Сега би трябвало да спрат каквито и да било покачвания, или да стане чудо и новото правителство, което изберем да започне да регулира цените на пазара с горива, или да се даде свобода за нов производител. Ами така ще е като са дадени пълни права на монополиста да ни гърчи. Не мога да разбера на какво основание цените на горивата в БГ са равни на тези в Западна Европа, заплатите ли са ни еднакви, просизводствената стойност ли е по-висока(едва ли) или качеството на горивата ни е като в белите държави, ами нито едното плащаме за боклук, произведен с петрол на същите ценови нива от работна ръка с пъти по-малка заплата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ogi28b написа:batproho написа:Пропан бутана скочи, сега на ред е отново бензина.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да, повишаване има в цените на останалите горива съответно:+ 4,44 ст = 1,8924 лв (на едро) А95Н+ 4,44 ст = 1,9884 лв./л -------- А98Н+ 2,04 ст = 1,7172 лв./л -------- Дизел+ 0,00 ст = 1,446 лв/кг ; 1,464 ; 1,482 ; ПропанБутанДали ще е 4 или 5 стотинки на дребно при бензина ще видим довечера след 23:59 ч. Дизела отново поскъпва по-малко отколкото бензина и наистина става все по-евтин в сравнение с него. Разликата вече ще е около 16 - 17 стотинки в полза на по-икономичното гориво. Пропан бутана остава под 50% от цената на най-евтиния бензин.
Коментар
-
и в крайна сметка в съседна гърция ще се бунтуват и ще стачкуват, понеже цените на горивата им са като нашитя, а заплатите им... доста по-високи от нашите, а мирният българин ще си мълчи и само ще си говори, че е скъп бензина.И мен не ме устройват цените на горивата, но една птичка пролет не прави!
Коментар
-
Преди години си имахме и втора работеща петролна рафинерия. Тогава монопол нямаше, но пък цените ги определяше държавата. Сега сме с пазарна икономика, но пък за горивата си имаме монополист. Все сме без късмет...FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар