ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
дайте ве дайте по един да се навие от големите градове и се разбираме и излизаме една бензиностанция един ден,друг ден друга и тъка само за 30 мин.Със някакво предупреждение само от началото на мисията.Кажете ве само дайте идей.Как се прави стачка,протест или.С какво право сме си и тем подобни сложни термини.Казах няма да се занимавам с сложни теми ма тва ме засяга мн. косвено.
Коментар
-
ls1 написа:Само намери някой друг да изпише плакатите на протеста че ако напишеш ’Мн. са вис. цен., ще м/е ли да ги нам. малко’...не върви.
Коментар
-
аве ко съм тръгнал да ви занимавам.Струва ми се че няма ко да губя,пък и да ме саборят ще съм си с право както сте и мн.други но нещо малко ви претеснява.Аве хора знайете за големи и за малки далавери и врътки в БГ.Наказани ли са поне малките злини.Аве няма ко да загубим като сме мн.Просто и да го направим тва ората които ще доидат там на въпросната бензиностания с една или няколко приказки ше те разберат,щото и те карат лична кола.Пък има мн.близо и др.бензиностанции.Просто тр.да се опита нещо.Добре м/е да има и хора тук на бензиностанции,шефове или работници.И ше ми кажат хиляди приказки,пък и други с др.приказки.Ами не мисля почеве да ви тормозя или само тормозя себе си.Пяк и не искам на сутринта със срам да си отвора компа и да видя тоз които ме е разбрал и му е писнало да ми каше само а у ти. А другите които са се съгласли малко с мен да си малчът.Покажете поне малко в моя шибан труд до сеа.И ми кажете м/е ли да стане нещо как с кво без никакво а у.Просто съм съпер наивен и си мисля,че се нещо м/е и да направи и че ше се оправим.Оптимист голям и дано ако не се оправят нещата да се променя аз щото мое и да не е добре за мен.От скоро съм със нет и у форума.Нали тва е начина да се мъчим.Дайте да станем първо по добри поне с един друг не да караме младите да станат и да тръгнат с мръсна газ по уличите,което го кялвах като тема друга де.И ако не дайте тема за някакъв пример на тези поне които влизат да си земат едно на ум.Което и то и да е.Пък м/е и моя тема да е.Дано не си осера форумчето ни или форума ни,че ми допата.От краката за главата ма тва е положенито нали ви тръбваше един вълк или водач или както там казахте.Пък после ме усмиваите колкото искате ма ич няма да ми е или ще се постарая.Спирам дано не завинаги.
Коментар
-
не ми се иска само да ми се четат темите.Аууу спирам,че да не метна темата в коша.Малко исках да драсна ма няма да има никакъв смисъл.Колко ли ора преди мен са се опитвали да прават нещо от нета нема начин да стане секи ше ти каше колко му е да седиш един ден напушен от ядове и да накълвеш едни али-балита.Не искам да съм аз.Ами искам друг да е.Аз не ща нищо.Аре ви кажете или най-хубавото направете неква тема или одеел да се обсъжда политиката пък и там се сещате да стане и за псуване.Ако не дуго поне една може би проста идея за накой.Сеа се досещам и що няма такава а мей би.Да се запази форума чист.Но като не е там простотията ще е насякаде.Пък и на мен ще ми е интересно някой .......Ще се помъча още малко докат порасне малката.И отивам да се тормоза на друго место.Не мога да си го простя.Може много да съм обидил някого но съм искал.Утре може да поискам някой да ми ги истрие 3те мнения,ако аз не моа.
Коментар
-
style34 написа:vin_d, Съжалявам, не мога да прочета всичко, което си написал, много се изморявам. Поне запомни, че имената не се съкращават. Имам предвид пише се Търговище, не Търг.
Коментар
-
BolgAryan написа:Едва ли може да има по-подходяща снимка
Коментар
-
Вин Дизел ... както си в Търг. зимъш иднъ запалкъ Зипу и на ОМВ, там в края на градъ, по близу ду газ колонкити ...Унез дукат дойдът от там дет сидът пустуянну ду КАТ, пътя за Умуртаг, имъ-няма килуметър и пълувинъ и шъ имъ ифект мислъ.Ама глей дукът зареждът да съ развъртиш сас Зипуту чи да стане по файску ...Ай кат минъ утри шъ вида ко си напрайл.Аку ни съ смъкнали бинзинъ, в Лукойл шъ заридъ. у Разгръд..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар