Тук не седи само въпросът с велосипед ли да тръгна или не, защото трябва да си общ работник, за да се замислиш да го направиш. Не искам да засегна хората от този сектор. Но представете си отивате на работа потни и миришете. Навън е яко жега, а мексиканският климатик не си върши работата. Е, аз имам колега, който с кола и без кола, от време на време си понамирисва. Не го разбирам, ама...
не знаеш какво говориш значи по-добре да отидеш на работа пеш или с автобус,отколкото с велосипед??? знаеш ли колко ще се изпотиш пеш и изобщо 10 км пеш можеш ли мина??? а с автобус освен на пот,защото вътре е по-топло отколкото навън ,ще миришеш и на чесън,лук,пиперки,формалин и т.н. миризми носещи се от пенсионерите Изобщо не знаеш колко полезно е карането на велосипед,като нямах колата ходех всеки ден с велосипед по 6-7 км и усещането вечер когато е хладно е невероятно А колкото до миризмата на пот...има си какви ли не начини,като например ползваш моя опит,с една малка раничка на гърба с резевна тениска или друга дреха вътре! Карането на колело в чужбина се има за нещо нормално и е по престижно с велосипед да отидеш,отколкото с кола...незнайно защо тук все още битува мнението,че карането на велосипед е признак на по-долна класа човек Е да ама не е!!!
едно предположение относно какви ще станат на дребно):А95Н ~ 1,97лв; А98Н ~ 2,15лв; ДизелЕвро5 ~ 1,82 лв; ПропанБутан ~ 0,79;
Не съм познал съвсем точно стотинките повишение, защото цените са направени направо ето такива от днес (заедно с още едно увеличение и на едро):А95Н = 1,99лв; А98Н = 2,17лв; ДизелЕвро5 = 1,85 лв; ПропанБутан = 0,83 лв...защото от 10-ти на едро:А95Н - 1.848А98Н - 1.944Е5ДГ - 1.6968ПБ - 1308Можеби това е поредното презастраховане срещу загуби от ценови колебания, тъй като ако не се лъжа под 69,99 долара затвориха борсовите цени на барела суровина вчера, а днес са отворили и достигнали направо около 72 долара.
Защо ли няма подобна тема и за цигарите?И тях ги вдигнаха доста вече.
Цигарите засягат по-малко хора. А и това е автомобилен форум. Иначе наистина се осраха с тези цени. Барела днес се вдигнал, утре на бензиностанцията с 5 стотинки отгоре. Ако падне барела обаче, започват обясненията, че това било цена за след 1 месец. Направо не е за говорене.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Цигарите засягат по-малко хора. А и това е автомобилен форум. Иначе наистина се осраха с тези цени. Барела днес се вдигнал, утре на бензиностанцията с 5 стотинки отгоре. Ако падне барела обаче, започват обясненията, че това било цена за след 1 месец. Направо не е за говорене.
Обаче тук се премълчава факта,че цената е в $,а курса на $ е има обратнопропорционална връзка с петрола.Петрола расте= спад на $ и обратно.
чух по радиото.Миналата седмица 2ти вдигнали горивата петрол тази 1път.Тва вече ми се струва го правят и за още реклама или ей тъй да има трансфер на цифри.Мамк........ или някаква мн.проста причина за такива стотинки.Или за да го смъкнат после с 5ст.И да кажем ей брей.Тва не е ли реклама.Аз ли размишлявам тъпо.Ей че няма човече да избълва.
тях и 200 лв кутията да ви ги направят трябва А колкото до самата тема,мамицата им мръсна...сега минах покрай еко и гледам дизела вече 1.85 станал,е това не се издържа вече
Все си мисля, че ще стане както миналото лято...до морето и обратно с бензин на цена около 2,30лв ..е те това не е живот
аз пък до морето ходя пеша, щото ми е на 200 метра ибре животеееееее!!!п.п. днес напълних бутилката до горе на 0.83 лв.... десетина дена ще ме държи..... после ши видим...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
На всичкото отгоре жена ми намерила карта за почивка на Банско, уредила ни дори преход до Гърция и сияе от щастие...А на мен сърцето ми е свито. Баш сега ли ? С тези цени ?... Кво и беше тук в Бургас
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар