Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така е, прав си. Не съм имал идея да звучи по тоя начин, но не винаги тона в интернет се предава правилно и сега като си чета мнението наистина би могло да прозвучи и по този начин. Както и да е де, надявам се другите не са го възприели по този начин. Ако са - нека ме извинят.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

А ето и една новина свързана със самата тема , не със ценобразуването на горивата. http://www.dnes.bg/article.php?cat=3&id=71238
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

аве лукоил,каращите на газ те поздравяват.....ех мамкаму ,при тия цени на бензина няма да карам на такова гориво......
        типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
        хюндай акцент 1.5 CNG
        киа каренс +метан

Коментар

Колеги отново сме с нови цени на горивата http://money.ibox.bg/news/id_583981176Дизела поевтинява :D
          Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
          Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Вече и цените на другите горива тръгнаха в посоката надолу (където им е мястото, колкото и да са ни кръчмарски и неточни сметките):От 7 часа на 27-ми цените за едровите доставки към обекти са променени така:95 от 1,7880 на 1,761698 от 1,8852 на 1,8576ДГ от 1,5900 на 1,5600ПБ от 1152 на 1116Все е нещо ... дано понижението да се превърне в тенденция при евентуален слаб туристически сезон по време на криза. За съжаление имам едно чувство, че това е временно намаление защото сме далеч от средата на лятото...(Ако някой иска точни цифри и във евро да се абонира за платена услуга към някоя борса и като му е чак толкова важна прецизната информация - да задели там няколко хиляди евра за абонамента и да си получава ежедневните бюлетини с ниска и висока борсова котировка за всеки отделен вид продукт от преработката на петрола.)
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Туристическият сезон определено се очертава да е по-слаб в сравнение с миналият но...Да се надяваме че ще се запази спад в цените на течните горива
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

... дано видим и при твърдите ...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                  ... дано видим и при твърдите ...
                  От твоите уста в Божиите уши и не само в Неговите
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                    Да се надяваме че ще се запази спада в цените на течните горива
                    Надеждата умира последна, някъде четох, че "Арабите искали да достигнат нива от 70-80 $ във втората половина на годината и тъй като запасите на големите купувачи все още били за около 62 дена, което им се виждало много, за това нямало да повишат добива и се отказват на тоя етап от решение и за понататъчно намаление, понеже цената на суровия продължава да расте"... и премина около 63 долара ... - който зареди преди следващото повишение може да извади късмет... аз лично ще изчакам да го видя да се задава и у нас това (надявам се краткотрайно) увел..BolgArian е прав, че не се гледат цените на суровия петрол и е твърде грубо да се взима за ориентир, и тези дето вдигат цените и те гледат борсовата цената на петроло продуктите когато визират "конюнктурата на пазара".Аз по тази причина напоследък предимно гледам лукойл за да реша кога как да си направя запасчето от един скромен резервоар.

Коментар

От 7 часа на 2-ри Юни (ново поскъпване):Съответно - високите цени от 21-ви за сравнение с леко понижените от 27-ми и новите от 2-ори: 95 от 1,7880 на 1,7616 - става 1,784498 от 1,8852 на 1,8576 - става 1,8804ДГ от 1,5900 на 1,5600 - става 1,5948 (дизела на по-висока цена от предишното скъпо)ПБ от 1152 на 1116 - повишение- 1170

Коментар

Само леко уточнение пропан бутана отива рязко до 1206.00 лв. повишение със цели 5%. Гадове мръсни колкото пъти погледна в тази тема и ме хваща бяс
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

На тези от Лукоил и електрически стол има е малко, както и на техните семейства понеже тънат в охолство на наш гръб

Коментар

batproho написа:
                            На тези от Лукоил и електрически стол има е малко, както и на техните семейства понеже тънат в охолство на наш гръб
                            Купи си велосипед.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                              batproho написа:
                              Купи си велосипед.
                              Представи си, имам си и какво от това да спра да шофирам заради издевателствата на Лукоил ли?Теб ако не Те бърка си е твой проблем явно Си голяма работа

Коментар

batproho написа:
                                ele написа:
                                batproho написа:
                                Купи си велосипед.
                                Представи си, имам си и какво от това да спра да шофирам заради издевателствата на Лукоил ли?Теб ако не Те бърка си е твой проблем явно Си голяма работа
                                ако сложиш и запетаите, мога и да схвана намека. Иначе - нямам и най-малка представа какво искаш да кажеш
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X