Я го докарай тоя двигател бензинов, дето харчи 6.3 бензин в София? Еноишес ли беше, кой беше.... Много се отклонихме от темата вече....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги не знам как определят цените в БГ,ама когато 1 барел беше 150$,цената на бензина е била 2,50лв. ако не се лъжа.Сега при 50$ за барел цената гони 2 лева.ЗА справвка в САЩ цената на галон беше 4,75$ при 150$ за барел,а сега е 2,09$ за галон.Иначе казано 55 цента за литър или около 75 стотинкиBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Колеги не знам как определят цените в БГ,ама когато 1 барел беше 150$,цената на бензина е била 2,50лв. ако не се лъжа.Сега при 50$ за барел цената гони 2 лева.ЗА справвка в САЩ цената на галон беше 4,75$ при 150$ за барел,а сега е 2,09$ за галон.Иначе казано 55 цента за литър или около 75 стотинкиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: ..
Kroko61 написа:Скоро гледах коментар по ценообразуването от търговския директор на Петрол.Не е лесна и тяхната........Човека го доказа с цифри-да ми го подарят петрола,бензина не може да бъде по-евтин от 1лв.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
BolgAryan написа:Понякога имам чувството, че коментарите в тая тема се пишат ей така колкото да не е без нищо...
Коментар
-
Колегата BolgAryan май имаше Мен в пред вид но както и да е, може би на него Му е безразлично за ставащото по бензиностанциите а и като цяло с Държавата Ни.Нищо лично Колега но на мен лично ми писна от царящия нихилизъм и безразличие около Нас.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
BolgAryan написа:Не, бат прохо, никой конкретно не съм визирал. По-скоро горната сметка ми се стори леко кръчмарска и за това може би съм реагирал така...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
BolgAryan написа:Нещо не виждам за какъв точно чеп ми се зъбиш. Просто казвам, че не може да се съди за крайната цена на бензина единствено и спрямо според цената на барел петрол и то в рамките на дълъг период от време, през който долара има разлика от около 30 стотинки.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар