Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я го докарай тоя двигател бензинов, дето харчи 6.3 бензин в София? Еноишес ли беше, кой беше.... Много се отклонихме от темата вече....

Коментар

Колеги не знам как определят цените в БГ,ама когато 1 барел беше 150$,цената на бензина е била 2,50лв. ако не се лъжа.Сега при 50$ за барел цената гони 2 лева.ЗА справвка в САЩ цената на галон беше 4,75$ при 150$ за барел,а сега е 2,09$ за галон.Иначе казано 55 цента за литър или около 75 стотинки
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
        Колеги не знам как определят цените в БГ,ама когато 1 барел беше 150$,цената на бензина е била 2,50лв. ако не се лъжа.Сега при 50$ за барел цената гони 2 лева.ЗА справвка в САЩ цената на галон беше 4,75$ при 150$ за барел,а сега е 2,09$ за галон.Иначе казано 55 цента за литър или около 75 стотинки
        Е сега пък и да даваме акъл на ЛукОил как да си определят цените Нали трябва да има лапаница до последно
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Понякога имам чувството, че коментарите в тая тема се пишат ей така колкото да не е без нищо...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Така зарежда мой приятел в Щатите преди 2 години. Блазе му - брей...Ама за сметка на това стандарта им е по- нисък от нашия и живеят в по-скапана държава от нашата - и то без ЛУКОЙЛ.
            Прикачени файлове
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

..

Скоро гледах коментар по ценообразуването от търговския директор на Петрол.Не е лесна и тяхната........Човека го доказа с цифри-да ми го подарят петрола,бензина не може да бъде по-евтин от 1лв.

Коментар

Re: ..

Kroko61 написа:
                Скоро гледах коментар по ценообразуването от търговския директор на Петрол.Не е лесна и тяхната........Човека го доказа с цифри-да ми го подарят петрола,бензина не може да бъде по-евтин от 1лв.
                Aми, и аз и ти да сме на негово място - така ще кажем. Може ли да рекнем нещо друго, като портфейла ни зависи от някакви си там думички и цифрички - алабализми. Истината е ,че ЛУКойл са ни запретнали главата на чатала и правят каквото си поискат със задните ни части. Лошото, че на нас вече ни харесва, а руснаците отдавна не правят романтичен секс с нас.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

BolgAryan написа:
                  Понякога имам чувството, че коментарите в тая тема се пишат ей така колкото да не е без нищо...
                  Има нещо вярно... "кучетата си лаят, а кервана си върви"Тази картинка ми хареса, на нея има едно малко зелено надписче "съдържа до 10% метилов спирт". А у нас и на него му цвъкнали един тлъст акциз. (То и закон за добаването на БиоДизел има вече и у нас ама като сложиш, че и на него има акциз и тоя закон е само за отбиване на номера. Сега и Евро Съюза е стандартно оправдание - трябва да има все някаква директива за да има акцизи ... няма как без акцизи ... то друго като почти не влиза в хазната - как я мислим ние ...(Е па как инъче ще могат дАгОн и еДем да си финансират строителството на джамии и разни други проекти и далаверки в интерес на тахните си обръчи, пък и Вие, много сте интересни, начи. Вместо да се радвате колко щедър народ сме ...)Тука от Русенците в този форум една шепа протестираха миналото лято (а тогава поне имаше защо да са се дигнали цените, виж сега като няма причина, никой не пише нищо за протести), явно само на неколцина им е бил скъп бензина ... и да не е луд някой да смъква цените, на нещо което и така се харчи и на тези цени... и аз пък като си драскам, все едно ще ми стане по-евтино.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Колегата BolgAryan май имаше Мен в пред вид но както и да е, може би на него Му е безразлично за ставащото по бензиностанциите а и като цяло с Държавата Ни.Нищо лично Колега но на мен лично ми писна от царящия нихилизъм и безразличие около Нас.
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Не, бат прохо, никой конкретно не съм визирал. По-скоро горната сметка ми се стори леко кръчмарска и за това може би съм реагирал така...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Коментар

И през това време бензините, продължили да поскъпват, а пропан-бутана и дизела в случая леко поевтинели:95 от 1.7472 на 1.7880 ~(+4)98 от 1.8444 на 1.8852 ~(+5)ДГ от 1.6260 на 1.5900 ~(-4)ПБ от 1176 на 1152 ~(-3ст/кг) или[~0,65*лв/л. до~ 0,64*] ~(-1,5ст/л)*ориентировъчно за на едро
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

BolgAryan написа:
                            Не, бат прохо, никой конкретно не съм визирал. По-скоро горната сметка ми се стори леко кръчмарска и за това може би съм реагирал така...
                            Ами айде да благоволиш да ни светнеш тогава и да я направиш некръчмарска сметката.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Нещо не виждам за какъв точно чеп ми се зъбиш. Просто казвам, че не може да се съди за крайната цена на бензина единствено и спрямо според цената на барел петрол и то в рамките на дълъг период от време, през който долара има разлика от около 30 стотинки.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                                Нещо не виждам за какъв точно чеп ми се зъбиш. Просто казвам, че не може да се съди за крайната цена на бензина единствено и спрямо според цената на барел петрол и то в рамките на дълъг период от време, през който долара има разлика от около 30 стотинки.
                                Не ти се зъбя въобще. Но очаквам след като си казал, че сметките на колегите са кръчмарски - да си направиш труда и да ни осветлиш за истината. Иначе много такааа... високомерничко ми прозвуча изказването...
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X