Е сега дай и за бакшишите да мислим. Да не се обиждат ако има тука такива, ама общо взето хич не ме кефят. Иначе мисля, че постепенно цените на петрола пак ще се вдигнат, когато Америка започне да си възвръща потреблението.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:Е сега дай и за бакшишите да мислим. Да не се обиждат ако има тука такива, ама общо взето хич не ме кефят. Иначе мисля, че постепенно цените на петрола пак ще се вдигнат, когато Америка започне да си възвръща потреблението.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: e
kantarev написа:Хубаво де,за колко обаче ще са тези цени,това е въпросът.Нам мен си ми е супер гот сега,щото карам много и с тази газчица на 76 ст. направо се разчеквам от каране,но какво става с таксиджиите на метан Вчера в Тракия имаше мини протестчета на такситата,щото нямало метан.Те ако трябва сега всички да се оборудват с пропан -бутан ,ще им излезе майката си е..ло.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: бензин
kluchar написа:сега като минавах по околовръсното на една бензиностанция между Суходол и Овча Купел видах много ниска цена 1.49лв за 95 дали не слагати друго та да е на такава ценаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Считано от днес Лукойл вдигат цената на бензина с 3 ст.www.lukoil.bg > продукти > Там, където днес пише за 1000 л бензин 95 с ДДС: 1 476 до вчера пишеше 1 448,40 лв.
Коментар
-
Явор Митев
niko_ymn написа:Считано от днес Лукойл вдигат цената на бензина с 3 ст.www.lukoil.bg > продукти > Там, където днес пише за 1000 л бензин 95 с ДДС: 1 476 до вчера пишеше 1 448,40 лв.
Коментар
-
u_bo
Авео написа:niko_ymn написа:Считано от днес Лукойл вдигат цената на бензина с 3 ст.www.lukoil.bg > продукти > Там, където днес пише за 1000 л бензин 95 с ДДС: 1 476 до вчера пишеше 1 448,40 лв.
Коментар
-
Явор Митев
Е как...нали целомъдрените икономисти обясняваха, че поради световната икономическа криза, горивата поевтиняват. Ся ги вдигат, начи...бай кризаааа
Коментар
-
niko_ymn написа:Считано от днес Лукойл вдигат цената на бензина с 3 ст.www.lukoil.bg > продукти > Там, където днес пише за 1000 л бензин 95 с ДДС: 1 476 до вчера пишеше 1 448,40 лв.
Коментар
-
Вече е време да пълним резервоарите а?Като се замисля защо ли какво ще спечелите колко 10,15 или 20 лв.Ако всеки ден минавате по 600-700 км.примерно си заслужава дори и цистерна да си купите ама за някакви си смешни 20 лв. май няма смисъл а?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар