Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе на няколко пъти слушах, че няма да вдигат акциза, освен това и до колкото си спомням, при протестите на шоферите обещаха също да не го пипат. Вчера дори по радиото чух за цигарите, но пък казаха че по поетият ангажимент, държавата няма да пипа акциза на горивата.....А сега какво чета в дир-а:От днес се увеличава и акцизът върху кокса и въглищата с 33%, върху електроенергията за стопански нужди - с 20%, и върху течните горива, с което цената на безоловния бензин ще поскъпне с 5 ст., а дизеловото гориво - с 6.5 ст."Ко стаа тука"

Коментар

Ами става това: СМЯТАТ НИ ЗА БАЛАМИ!!!Трябва да се осъзнаем като народ и да им покажем сопата/дряновицата или който каквото намери.
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Според мен трябва да стане тово което стана в Гърция или по скоро на стадиона като Пиночет да ги изправим до стената цялия парламент. Тогава всички който седнат в кабинета и парламента ще си имат едно на ум. ТА ТЕ СЕ САМО ЗАБРАВИХА

Коментар

qnisZ написа:
          Според мен трябва да стане тово което стана в Гърция или по скоро на стадиона като Пиночет да ги изправим до стената цялия парламент. Тогава всички който седнат в кабинета и парламента ще си имат едно на ум. ТА ТЕ СЕ САМО ЗАБРАВИХ
          АЗ СЪМ ЗА

Коментар

Пак ли ще чакаме бе ем ве клуб да оргинизират общ протест? Не че 5 стотинки са много, но като видя, че си траем още няколко пъти ще го вдигнат този акциз.
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Нещо гнило има....и нещо се съмнявам с дир.бг....определено вчера чух като обясняваха за цигарите и за ангажимента към протестиращите за акциза на горивата. От друга страна ми се струва хипер цинизъм да нарушат ангажимента си. Някой зареждал ли е скоро, аз от миналата година не съм палил колата. Споделете има ли разлика в горивата....т.е. 5 стинки отзад.

Коментар

Гледам, днес бензинът пак си е 1,63, колкото си беше.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

газта е 0.82лв бензина ,на старата цена
                  типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                  хюндай акцент 1.5 CNG
                  киа каренс +метан

Коментар

Stefanaki написа:
                    Ами става това: СМЯТАТ НИ ЗА БАЛАМИ!!!Трябва да се осъзнаем като народ и да им покажем сопата/дряновицата или който каквото намери.
                    ние СМЕ балами

Коментар

Бе то е ясно че ще вадим старите КРЕМАТЛИЙКИ *стара пушка* ама да видим кога ще стане.

Коментар

И нафтата беше на вчерашната цена - 1.74 за литър

Коментар

Сега по радиото казаха, че ще има нови намаления на гориватаБензин на 1,60лв, а за газта казаха, че слиза под 80ст :D
                          punto HGT

Коментар

didich написа:
                            Сега по радиото казаха, че ще има нови намаления на гориватаБензин на 1,60лв, а за газта казаха, че слиза под 80ст :D
                            дааааа!!! http://www.investor.bg/?cat=5&id=73796газта с 5,45 % надолу само че питролицъ гу гледам днеска пълзи нагоре и отива към 50 долара.... май от дето спряха кранчето с газта на към то насам от Украйната ще да е....
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Газ 0,76лв направо се учудвам ако някой ми беше казал, че от 1,26лв/л ще падне на тая цена сигурно щях да го заплювам, а въпроса е дали ще продължава да пада!!!! направо ще се върнем към цените по Тошково време :D
                              punto HGT

Коментар

e

Хубаво де,за колко обаче ще са тези цени,това е въпросът.Нам мен си ми е супер гот сега,щото карам много и с тази газчица на 76 ст. направо се разчеквам от каране,но какво става с таксиджиите на метан Вчера в Тракия имаше мини протестчета на такситата,щото нямало метан.Те ако трябва сега всички да се оборудват с пропан -бутан ,ще им излезе майката си е..ло.
                                Nissan Primera 1.6 16v P11
                                ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X