Абе на няколко пъти слушах, че няма да вдигат акциза, освен това и до колкото си спомням, при протестите на шоферите обещаха също да не го пипат. Вчера дори по радиото чух за цигарите, но пък казаха че по поетият ангажимент, държавата няма да пипа акциза на горивата.....А сега какво чета в дир-а:От днес се увеличава и акцизът върху кокса и въглищата с 33%, върху електроенергията за стопански нужди - с 20%, и върху течните горива, с което цената на безоловния бензин ще поскъпне с 5 ст., а дизеловото гориво - с 6.5 ст."Ко стаа тука"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
-
Ами става това: СМЯТАТ НИ ЗА БАЛАМИ!!!Трябва да се осъзнаем като народ и да им покажем сопата/дряновицата или който каквото намери.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Пак ли ще чакаме бе ем ве клуб да оргинизират общ протест? Не че 5 стотинки са много, но като видя, че си траем още няколко пъти ще го вдигнат този акциз.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Явор Митев
Нещо гнило има....и нещо се съмнявам с дир.бг....определено вчера чух като обясняваха за цигарите и за ангажимента към протестиращите за акциза на горивата. От друга страна ми се струва хипер цинизъм да нарушат ангажимента си. Някой зареждал ли е скоро, аз от миналата година не съм палил колата. Споделете има ли разлика в горивата....т.е. 5 стинки отзад.
Коментар
-
Humppa
Stefanaki написа:Ами става това: СМЯТАТ НИ ЗА БАЛАМИ!!!Трябва да се осъзнаем като народ и да им покажем сопата/дряновицата или който каквото намери.
Коментар
-
didich написа:Сега по радиото казаха, че ще има нови намаления на гориватаБензин на 1,60лв, а за газта казаха, че слиза под 80ст :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
e
Хубаво де,за колко обаче ще са тези цени,това е въпросът.Нам мен си ми е супер гот сега,щото карам много и с тази газчица на 76 ст. направо се разчеквам от каране,но какво става с таксиджиите на метан Вчера в Тракия имаше мини протестчета на такситата,щото нямало метан.Те ако трябва сега всички да се оборудват с пропан -бутан ,ще им излезе майката си е..ло.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар