Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги на бензиностанции ЛукОйл раздават карти за отстъпка, по 5ст. за л. дизел и бензин и 2ст. за газ. Не пускам нова тема, понеже след 3-4 дена приключва промоцията и да не се натрупват само излишни теми.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
      Колеги на бензиностанции ЛукОйл раздават карти за отстъпка, по 5ст. за л. дизел и бензин и 2ст. за газ. Не пускам нова тема, понеже след 3-4 дена приключва промоцията и да не се натрупват само излишни теми.
      ама на всеки и без пари ли???
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
        van_dal написа:
        ама на всеки и без пари ли???
        На всеки , който си поиска, без пари!
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

На всеки , който си поиска, без пари!
          ....ооо още сега паля колата и отивам до най-близката бензинностанция на Лукойл....това не е за изпускане!!
          Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
          Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Поименни ли са или как ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

van_dal написа:
              Не ми харесва дизеловото им гориво иначе бих си взел.ОМВ изпитано току що отново.10 литра спринт Дизел с които 30 км градско Казанлък и преход Казанлък-Търново през Хаинбоаз.Скорост на движение където позволява ...... няма да я пиша защото ще излезе ,че съм нарушител на закона.Общо 135 км с 10 литра.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Петролът от сорт Брент падна под 40 долара за барел http://www.investor.bg/?cat=5&id=72758а? а!!! а!!!!!!! другия го гледам сега 41,40 долара алоууууууу, Вальо Златев - ко прайм ся?!?!?!
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

van_dal написа:
                  Колега може ли да ми кажеш до кога важи промоцията? Аз имам една колежка, която работи в Лукойл и тя ми се обади да отида да си взема карта. Каза ми, че задължително трябва да заредя някакво гориво, без значение количеството и цената.

Коментар

ко прай....мести го от единия крачол в другия!!!!
                    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Не зареждайте в ЛукОйл знам че с нищо няма да повлияе но все пак е идивидуален протест. Ако правителството милее за тази държава би пуснало безмитен или с по-ниско мито бензин и дизел внос така че да подбие цените на руския мононополист. Тогава бързо ще свалят цените :D
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Чух че на Ромпетрол горивата бели хубави,но досега несъм зареждал от тях...
                        Fiat Bravo 1.9 jtd 105

Коментар

Atanas71 написа:
                          Не зареждайте в ЛукОйл знам че с нищо няма да повлияе но все пак е идивидуален протест. Ако правителството милее за тази държава би пуснало безмитен или с по-ниско мито бензин и дизел внос така че да подбие цените на руския мононополист. Тогава бързо ще свалят цените :D
                          Е как ще стане това? Комунист да подкопава цената на комунист?Това никога няма да се случи при това правителство!Те преподписаха договора за газ,да е с актуалните пазарни цени,а на както Иван Костов го беше договорил на супер ниски и изгодни цени,та камо ли да правят конкуренция на братушките....
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ходих да си взема карта за отстъпка от Лукойл и заредих дизел за 1.89лв!!!! Искам да стане поне 1.50лв

Коментар

Inessita написа:
                              Ходих да си взема карта за отстъпка от Лукойл и заредих дизел за 1.89лв!!!! Искам да стане поне 1.50лв
                              Баси. На OMV тук цената му е 1,89 без никакви отстъпки
                              FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                              FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                              ...and justice for all

Коментар

Газзззззз на 1.03.... кеф-кеф-кеф айде, подарък за нова година под левче...Вече официално ми е по ефтинийка да ходя с колата на работа отколко с градския....

Коментар

Working...
                                X