Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес отивам към 12 ч. да зареждам на ЕКО-то към изхода за магистралата и....,,,няма гориво.Момчето вика днес се изсипаха много коли и камиони и свършило горивото.Такова чудо не ми се беше случвало.

Коментар

ми на тия цени в тоя град вече като пътувам за Ямбол сипвам 20-30 лв до ст загора и там пълня ......И по темата днеска обиколих доста бензиностанции Петрол , ромпетрол и други . Но ми направи впечатление това че по изброените бензиностанции нафтата беше 2.55-2.56 . Аз заредих на Шел там беше 2.49 без отстъпки . Имам също едно наблюдение за горивата във ромпетрол колата ми гори по малко но пък по спъната , докато днеска сипах обикновена нафта от шел и ми се струват различни горивата може и просто втълпяване да е .
      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

И на мен ми направи нещо такова впечетление за цените в Стара Загора. 1.04 миналта седмица заредих газ на ОМВ, но като излязох на магистралата Ланчията се държеше като трицилиндрова корса с пуснат климатик. В София бях останал с 3-4 литра, напълних и почна да се държи като нормална кола. Не знам съвпадение ли е, що ли е.

Коментар

То в ОМВ се влиза само да се чурка или ака......
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
            То в ОМВ се влиза само да се чурка или ака......
            И кафето им става... скъпичко но става с
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Днес разходих пунтото до Еко-то да сипеме газчица, че нещо взе да придърпва и гледам цените са доста надолу.Газ - 1,16 лв/лБензин 95 - 2,39 лв/лБензин 100 - 2,69 лв/лДизел - 2,44 лв/л или 2,45 не запомних
              punto HGT

Коментар

Дааа сега казаха по новините. Да не вземат да фалират Лукойл бе?
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Кажете цена на метана в Стара Загора,а защо не и в други краища на България просто за сравнение?
                  EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Корекция от днес сутринта на газта, поне на две бензиностанции мернах, че е на 1,14лв/л.
                    punto HGT

Коментар

Малко извън темата, но гледам че се оплюва газта на ОМВ. Понеже преди беше доста добра, искам да попитам сега къде е хубава газта?
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

didich написа:
                        Газ - 1,16 лв/лБензин 95 - 2,39 лв/лБензин 100 - 2,69 лв/лДизел - 2,45 лв/л
                        Тия хора как ги правят нещата незнам, но сега следобяда цените на бензина и дизела пък скочиха с 2 стотинки на Лукойл и Еко, съответно 2,41лв/л за бензина и 2,47лв/л за дизела, на Шела всички горива са с 2 стотинки на надолу ?, утре като осъмнем кой знае какви ще са цените ?
                        punto HGT

Коментар

Working...
                        X