ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Някой може ли да ми обясни защо на Лукойла нафтата е 2,67/л., а на ЕКО-то 2,58/л.Това без карти с остъпки."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Някой може ли да ми обясни защо на Лукойла нафтата е 2,67/л., а на ЕКО-то 2,58/л.Това без карти с остъпки.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ele написа:А някой зареждал ли е от Газпром да сподели впечатления - чета много хвалби за горивото им, че чак невероятно ми се вижда.
Коментар
-
emzo написа:vako74 написа:Аз специално не съм доволен от Газпром в Бургас. Отсъпката е добра (най-вече за газта) , но разхода след зареждане с газ там ми се увеличава с 1-1.5 л. на 100 и това го наблюдавам при 4 зареждания по 20л.. Обслужването е добро но ме изгубиха като клиент. Аз също виждам всякакви цистерни на дадената бензиностанция.Фиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
з също спрях да зареждам на Газпром, горивото име хубаво, колата върви добре, газта е руска със сигурност заради острата миризма с която е ароматизирана, ОБАЧЕ три пъти ми се случва нещо много странно. Зареждам до горе в бутилката обем за пълнене 32литра/ тръгвам на дълго София - Русе и газта ми свършва след Бяла 280км., пада налягането и толкова, спирам на Лукойл в Русе на Метро и зареждам до горе хваща 25л. После си карам около 360- 380км. извънградско без проблем. И трите пъти ми го направи тоя номер при зареждане на бензиностанцията в Дружба, явно остава газ в бутилката но не мога да я ползвам. Затова Лукойл с карта на СБП и това е 7ст на газта и сме на пистата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ele написа:А някой зареждал ли е от Газпром да сподели впечатления - чета много хвалби за горивото им, че чак невероятно ми се вижда.
Коментар
-
didich написа:Горивата пак нагоре:бензин - 2,55лв/лдизел - 2,60лв/лгаз - 1,19лв/лAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар