Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Kay_, тия неща не съм ги казала аз - някакви мъже, които претендират да са много технически грамотни, ги твърдят. Не очаквам да ми подмлади двигателя, но кофти нафтата определено може да го скапе, така че леко не ти е на място коментарът.Иначе питам, защото в наше село отвориха такава бензиностанция и ми беше интересно дали си заслужава.
    Извин. типично по бг не ми се четеше назад и прочетох само последния коментар, който беше твоя и ме напуши на смях Естествено коментара ми не беше с лоши чувства
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Някой може ли да ми обясни защо на Лукойла нафтата е 2,67/л., а на ЕКО-то 2,58/л.Това без карти с остъпки.
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
        Някой може ли да ми обясни защо на Лукойла нафтата е 2,67/л., а на ЕКО-то 2,58/л.Това без карти с остъпки.
        Нямам обяснение, но със сигурност мога да ти кажа, че българин няма да се прецака да сипе дизел на Лукойл, ако е такава цената
        punto HGT

Коментар

tyson написа:
          Градски, тя тая от 2,67 е с екстри :D - "Екто Дизел". Обикновената - "Супер (само как звучи) Дизел" е по- евтината им нафта, и цената и се движи около тази дето е и на Еко -то.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

tyson написа:
            Пазарна икономика???
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              А някой зареждал ли е от Газпром да сподели впечатления - чета много хвалби за горивото им, че чак невероятно ми се вижда.
              Аз зареждам от Газпром дезел на алфата и газ на ланчата. Доволен съм, както от разхода, така и работата на колата ( конкретно за Алфата говоря (159-ка). Това, което със сигурност знам е, че всичките им горива се докарват от Сърбия (рафинерията им до Ниш) и не пазаруват от БГ доставчици. От тук ползват само траспорт на различни комании, поради което сте виждали цистерни с различни надписи. Цените също са доста по-добри от тези на конкуренцията - например на обекта им в началото на Асеновград, цените са с 5-6 ст. по-ниски от която и да е бензиностанция в Пловдив, а като се добави и остъпката от 7 ст./л, нещата са много по-приятни за очите.П.С. Горното не е реклама или препоръка, а лично мнение. Все пак всеки сам избира с какво гориво да си кара колата, с какви консумативи и т.н.

Коментар

emzo написа:
                vako74 написа:
                Аз специално не съм доволен от Газпром в Бургас. Отсъпката е добра (най-вече за газта) , но разхода след зареждане с газ там ми се увеличава с 1-1.5 л. на 100 и това го наблюдавам при 4 зареждания по 20л.. Обслужването е добро но ме изгубиха като клиент. Аз също виждам всякакви цистерни на дадената бензиностанция.
                Имам следните въпроси към теб, колега:1. с ГИ ли си ?2. догоре ли са тези 20 литра ? Ако да, на други вериги пак ли по макс. 20 литра побираш ?
                Отговор1. Да с ГИ съм почти 50к км. Ланди-ренцо поставено при представителя за България 1200-1300лв. беше цената по памет2. Никога не пълня бутилка на мах. Винаги зареждам 20 л и нулирам километража. По номинал бутилката ми е 30литра. Зареждам след пълното свършване на газта.3. ПС. Когато зареждам на въпросната бензиностанция първоначално пълнача настройва колонката на 20л. 4. При зареждане от други газстанции разхода градско Меден Рудник- Бургас и обрат но варира между 9.2 и 9.7л. От въпросния Газпром Бс под 10.5л. не падал.5. Надявам се че бях изчерпателен с отговорите си
                Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

з също спрях да зареждам на Газпром, горивото име хубаво, колата върви добре, газта е руска със сигурност заради острата миризма с която е ароматизирана, ОБАЧЕ три пъти ми се случва нещо много странно. Зареждам до горе в бутилката обем за пълнене 32литра/ тръгвам на дълго София - Русе и газта ми свършва след Бяла 280км., пада налягането и толкова, спирам на Лукойл в Русе на Метро и зареждам до горе хваща 25л. После си карам около 360- 380км. извънградско без проблем. И трите пъти ми го направи тоя номер при зареждане на бензиностанцията в Дружба, явно остава газ в бутилката но не мога да я ползвам. Затова Лукойл с карта на СБП и това е 7ст на газта и сме на пистата.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ele написа:
                    А някой зареждал ли е от Газпром да сподели впечатления - чета много хвалби за горивото им, че чак невероятно ми се вижда.
                    ele, точно на тази у наше село недей, че една приятелка зареди бензин там и после много се радваше, че до Варна може да се стигне по инерция. Само това ми е сблъсъка с тия бензиностанции, така че още мнения може да са от полза.

Коментар

Горивата пак нагоре:бензин - 2,55лв/лдизел - 2,60лв/лгаз - 1,19лв/л
                      punto HGT

Коментар

didich написа:
                        Лято е ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Винаги когато дойде време да тръгвам за морето и цените нагоре, късмет какво да го правиш
                          punto HGT

Коментар

Princo написа:
                            didich написа:
                            Лято е ...
                            Също така и .... жътва е

Коментар

didich написа:
                              Винаги когато дойде време да тръгвам за морето и цените нагоре, късмет какво да го правиш
                              Нафта по 2 кинта и пей сърце....... :D
                              Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Дай де :D

Коментар

Working...
                                X