Dilyan-Z написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dudulia написа:При нас газта е 1,09Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
S_BANKOV написа:Заредих вчера на Газпром, доволен съм от обслужването и горивото, газта държеше 10бара и с отстъпката беше 1.20лв.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Имам едни талончета от вестник на кауфланд, отстъпката е 7ст. на литър, без значение какво бензин, дизел, газ, вода. ако искаш мини довечера да ти дам едно да си го ползваш, важи до края на март, аз имам две или три и не ми е проблем.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И аз снощи заредих на тая марка бензиностанции. За 28 литра отстъпката беше почти 2 лв. Отделно над 20 литра предлагат и топла напитка без парици. Всеки талон може да се ползва за три зареждания. Единият отрязък на талона остава при тях,а на другият ти слагат печат. Преди и кроасанчета даваха,ама ся нъцки, топла напитка.
Коментар
-
На мен нищо не са ми слагали като печати, казаха че с талона мога да зареждам с отстъпка зо края на март месец.пп много готин манометър и компресор за въздух имат.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:На мен нищо не са ми слагали като печати, казаха че с талона мога да зареждам с отстъпка зо края на март месец.пп много готин манометър и компресор за въздух имат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар