Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Въпроса е вече в София дали работи бензиностанцията.
    Работи от декември още. Аз заредих там преди две седмици, защото и на мен ми изпаднаха няколко талончета за отстъпка. Не знам какво е качеството на горивата, колата продължава да пали и да върви :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Immortal написа:
      Е че те горивата на Газпром си идват от Лукойл. Няма откъде другаде
      Аз пък получих друга информация - в разговор с персонала научих, че горивата са от Румъния, с добавки и контрол на качеството от OMV. Няколко пъти зареждам от там дизел. Колата се държи отлично, не виждам разлика от други, по-скъпи дизели...
      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Газ 1,34лв/л., вървят към 0,70лв/л. а дано ...
        punto HGT

Коментар

dikanio написа:
          S_BANKOV написа:
          Въпроса е вече в София дали работи бензиностанцията.
          Работи от декември още. Аз заредих там преди две седмици, защото и на мен ми изпаднаха няколко талончета за отстъпка. Не знам какво е качеството на горивата, колата продължава да пали и да върви :D
          а къде се намира?
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Тази, на която аз заредих, е на бул. Цветан Лазаров. Преди беше B Plus, точно след нея има Ромпетрол, а почти срещу нея се пада Еко-то. Вчера видях, че има и друга на Газпром, намира се точно след Горублянско ханче (сега е Монтесито) в посока към София, преди също беше B Plus. Дават безплатна топла напитка при зареждане над 20литра, но аз не се възползвах, защото нямам къп холдър :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Имам колега с дизелов Дискавъри 2 на 6 год. и 140 х. км. Пали трудно зимата. Смени 4 свещи (3 се оказаха че са дали фира), но ефект беше нула. Обади се да си записва час за диагностика в сервиз специализиран повече в Роверите, но му казаха преди да отиде при тях да сипе някаква химия - Супресор нещо си беше името (от Шел около 10 лв бутилка 0.5л) и да пробва на сутринта как ще е паленето. Е оказа се, че проблема се оправи. Беше заредил обикновенния дизел на Шел. От сервиза са му казали, че са правили експерименти и това е най-лошия избор. Препоръчали са му обикновения дизел на OMV. За скъпия на същите са казали не - бил по лош. При Ровъра имало някаква тясна цедка в близост до мотора, която като е студено и дизела трудно минава. А да се надупчи цедката е тъпо. От сервиза са му казали, че в последно време са имали 6 коли дошли с проблем, а реално проблема е бил горивото.И аз последния път сипах на Шел от евтиния дизел и нямам проблем, колата ми си спи навън. За горива от други бензиностанции няма информация, защото не са ги пробвали.
              F31 BMW 320d

Коментар

Слушам и невярвам на очите си, газ 1,29лв/л :D , до края на зимния сезон левче
                punto HGT

Коментар

didich написа:
                  Слушам и невярвам на очите си, газ 1,29лв/л :D , до края на зимния сезон левче
                  Левче, ама отгоре. :D
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

stivst написа:
                    Immortal написа:
                    Аз пък получих друга информация - в разговор с персонала научих, че горивата са от Румъния, с добавки и контрол на качеството от OMV. Няколко пъти зареждам от там дизел. Колата се държи отлично, не виждам разлика от други, по-скъпи дизели...
                    Горивата са от Сърбия колеги от сръбската рафинерия на Газпром :D А газта е украинска Нищо общо нямаме с Лукойла!!! Вече имаме редовни много клиенти и са супер доволни засега от всички горива . Талона за отстъпка се дава при зареждане за сума от 50 лв и важи до края на март не само за три пъти ,после дават ново талонче и така . Бензинджия съм там :D

Коментар

Само за сравнение.В момента съм в Люксембург и дизела тук е 1.19 евро.Сигурно и качеството му е по-добро
                      Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
                        Само за сравнение.В момента съм в Люксембург и дизела тук е 1.19 евро.Сигурно и качеството му е по-добро
                        В Люксембург акцизите са много ниски и затова цените са такива. Как са цените в Германия, Франция, Белгия?
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

В Германия мисля,че на Арал на магистралата заредихме на 1.30 евро.В Австрия беше 1.33,но все пак не знам как е по-навътре и дали са масови цените,за разлика от Люксембург.
                          Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

4o4kata написа:
                            stivst написа:
                            Immortal написа:
                            Горивата са от Сърбия колеги от сръбската рафинерия на Газпром :D А газта е украинска Нищо общо нямаме с Лукойла!!! Вече имаме редовни много клиенти и са супер доволни засега от всички горива . Талона за отстъпка се дава при зареждане за сума от 50 лв и важи до края на март не само за три пъти ,после дават ново талонче и така . Бензинджия съм там :D
                            Дали пък не е въпрос на логистика? Ние на север сме по-близо до Румъния, вие пък на запад - до Сърбия.
                            FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                            FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Не, най големия вносител на пропан - бутан внася от Румъния.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Е,аз пък заредих в сряда(22.01) газ на 1,23

Коментар

Working...
                                X