S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Е че те горивата на Газпром си идват от Лукойл. Няма откъде другадеFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
dikanio написа:S_BANKOV написа:Въпроса е вече в София дали работи бензиностанцията.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Тази, на която аз заредих, е на бул. Цветан Лазаров. Преди беше B Plus, точно след нея има Ромпетрол, а почти срещу нея се пада Еко-то. Вчера видях, че има и друга на Газпром, намира се точно след Горублянско ханче (сега е Монтесито) в посока към София, преди също беше B Plus. Дават безплатна топла напитка при зареждане над 20литра, но аз не се възползвах, защото нямам къп холдър :D
Коментар
-
Имам колега с дизелов Дискавъри 2 на 6 год. и 140 х. км. Пали трудно зимата. Смени 4 свещи (3 се оказаха че са дали фира), но ефект беше нула. Обади се да си записва час за диагностика в сервиз специализиран повече в Роверите, но му казаха преди да отиде при тях да сипе някаква химия - Супресор нещо си беше името (от Шел около 10 лв бутилка 0.5л) и да пробва на сутринта как ще е паленето. Е оказа се, че проблема се оправи. Беше заредил обикновенния дизел на Шел. От сервиза са му казали, че са правили експерименти и това е най-лошия избор. Препоръчали са му обикновения дизел на OMV. За скъпия на същите са казали не - бил по лош. При Ровъра имало някаква тясна цедка в близост до мотора, която като е студено и дизела трудно минава. А да се надупчи цедката е тъпо. От сервиза са му казали, че в последно време са имали 6 коли дошли с проблем, а реално проблема е бил горивото.И аз последния път сипах на Шел от евтиния дизел и нямам проблем, колата ми си спи навън. За горива от други бензиностанции няма информация, защото не са ги пробвали.F31 BMW 320d
Коментар
-
stivst написа:Immortal написа:Е че те горивата на Газпром си идват от Лукойл. Няма откъде другаде
Коментар
-
nanobanano написа:Само за сравнение.В момента съм в Люксембург и дизела тук е 1.19 евро.Сигурно и качеството му е по-доброBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
4o4kata написа:stivst написа:Immortal написа:Е че те горивата на Газпром си идват от Лукойл. Няма откъде другадеFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар