За метана ме съмнява да го вдигнат над 2 лв.Просто ще си намалят малко 100 и повече % товата печалба кято имат в момента.понеже от началото на тази година 3 пъти го намалят метана на едро на всяко тримесечие а във Варна специално за цялото това време го намалиха от 1,89 на 1,85 а реално трябваше вече да е макс 1,70 че и по малко и тогава вече реално от догодина щеще да си стане около 2 лв.Ако ли не и стане около 2,20 то ще изравнят цената на метан и пропан бутан и ме съмнява че ще има фалити на метанстанции.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бензин A95H - 2.61лв.; Бензин А98H - 2.77лв.; Дизелово гориво - 2.66лв.; Пропан бутан - 1.28лв.; При газта за 5 дни 10 ст отгоре.Почна се вдигането а все още не са заредили зимната газ.Предполагам до началото на зимата ще удари 1.40----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Bane
Миналата зима като карах кола на газ, най-висока цена помня 1.49 в Пловдив... откакто се помня всяка година всички цени хвърчат нагоре, та очаквам тази зима да е повече.Пък сега за дизела не ми се мисли, колко ще удари.
Коментар
-
Bane
Реклама
Collapse
Коментар