Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не съм чул да се оплаквате че в България били скъпи горивата. Днеска зареждах бензин на Еко по 1.90 Eypo литъра и хората пак карат.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Като замериш разхода с тамошния бензин ни кажи как е спрямо зареждане от България, да сравним и това. Щото аз масово чувам ’заредих навънка, колата литна, разхода литър надолу’.

Коментар

ls1 написа:
        Като замериш разхода с тамошния бензин ни кажи как е спрямо зареждане от България, да сравним и това. Щото аз масово чувам ’заредих навънка, колата литна, разхода литър надолу’.
        Покарах днес стотина километра, разлика не усещам по борд компа показва същото горе долу.Но може и да е субективно че тука и магистралата си е магистрала, а не като нашите да гледаш за трапове и ограничения.Пък и полицаите им са хора- карам аз в една еднопосочна улица наобратно, срещу мен патрулка, поздравиха и ми казаха да обърна .
        FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

ls1 написа:
          Тези приказки на мен ми звучат като. "Бравото ми 1.6 гори 4-5л/100км градско максимум като постоянно го настъпвам.". Че навън горивата са една идея по-добри е факт. Но чак чудесата които някой си въобразяват са прекалени...при все, че в България лятото стилото ми даде 4.1/100 разход от София до Бургас...значи и тук горивата са супер... )) Всъщност, ако някой тук е карал с някоя крадена нафта или бенз 50/50 с някакви странни субстанции е възможно да му литне колата и разхода му да падне иначе силно се съмнявам...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
            ...при все, че в България лятото стилото ми даде 4.1/100 разход от София до Бургас...значи и тук горивата са супер... )))
            Проблема е,че това са редки случаи И аз съм имал феноменални разходи,но това ще е един път в годината може би...
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
              kiselo написа:
              ...при все, че в България лятото стилото ми даде 4.1/100 разход от София до Бургас...значи и тук горивата са супер... )))
              Проблема е,че това са редки случаи И аз съм имал феноменални разходи,но това ще е един път в годината може би...
              Ами веднъж в годината е защото толкова ми се случва да карам бавно, спокойно и до 1500об...Иначе все се бърза, все я някое задръстване ще те хване, я някой балък ще ти вдигне кръвното заради някоя малоумна маневра...изнервяш се настъпваш газта...я пък заради дупките тръгни спри, тръгни, спри...нормално е да ти е висок разхода...Дори и в София, ако започна да карам спокойно и бавно съм 100% убеден, че разхода ми ще е максимум 6.5/100 градско, а не както сега 7.9/100...което си е цял литър на долу...Дали причината не е точно тази, че нашенеца като излезе навън не кара като джигит, а спазва всички ограничения и натиска педала умерено?...Всеки сам може да си отговори...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Аз помня като си идвахме с купето от германия как вървеше дори си позволих да гоня едно Ламбо там, е не го надбягах но като заредих в България и колата умря.
                Обичам си работата.

Коментар

Това, казват, е понеже тука внимаваш за дупките. :D

Коментар

Аз потвърждавам също, че с бензинът например в Австрия колата върви повече и харчи по-малко.Тествано лично !
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

infineon написа:
                      Да не съм чул да се оплаквате че в България били скъпи горивата. Днеска зареждах бензин на Еко по 1.90 Eypo литъра и хората пак карат.
                      Това някъде в България ли е?
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                        infineon написа:
                        Това някъде в България ли е?
                        Не на едно Еко в Гърция беше, и даже картата за отстъпка не важи там
                        FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

infineon написа:
                          Не на едно Еко в Гърция беше, и даже картата за отстъпка не важи там
                          Шегобиец.Не си очаквал картата ти за отстъпка наистина да важи, нали?
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Метана поевтиня ли вече ?
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А бензина нещо тихомълком са го вдигнали - преди Нова Година щях да пътувам и на 28. вечерта заредих на 2,44. Вчера, като се прибирам, гледам 2,49.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

днес чух, че от 01.01.2013г. слагали 5-6 ст. на литър дизел от нов акциз?!?!?!
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X