Еко Пазарджик, цени в петък: 95 EKONOMY - 2.54 и Kinitron 100 - 2.75. За чий ви е да зареждате на Лукойл и тук да се обсъждат само техните цени?! Те са ми последният избор за бензиностанция. Ако ми трябва такава, и няма Еко наблизо, редът ми е OMV, Петрол, Shell, каубойско-селски бензиностанции и чак в краен случай Лукойл :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dikanio написа:Еко Пазарджик, цени в петък: 95 EKONOMY - 2.54 и Kinitron 100 - 2.75. За чий ви е да зареждате на Лукойл и тук да се обсъждат само техните цени?! Те са ми последният избор за бензиностанция. Ако ми трябва такава, и няма Еко наблизо, редът ми е OMV, Петрол, Shell, каубойско-селски бензиностанции и чак в краен случай Лукойл :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:dikanio написа:Еко Пазарджик, цени в петък: 95 EKONOMY - 2.54 и Kinitron 100 - 2.75. За чий ви е да зареждате на Лукойл и тук да се обсъждат само техните цени?! Те са ми последният избор за бензиностанция. Ако ми трябва такава, и няма Еко наблизо, редът ми е OMV, Петрол, Shell, каубойско-селски бензиностанции и чак в краен случай Лукойл :D"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
dikanio написа:Това не е някаква тайна, но и не означава, че навсякъде горивата са еднакви. Чудя се дали има в България друг бензин някъде, освен този на Лукойл?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Immortal написа:Цени на метана към 11.11.12:София ОМВ Горубляне: 1,78 лв/кгПазарджик ОМВ: 1,75Пловдив, Векта: 1,81Стара Загора, на изхода за магистралата: 1,83Сливен, кв.Речица, на път 66: 1,85Ямбол: 1,97 (мамицата им мръсна!!!!)A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
цените на т.нар. метан не трябва да се променятединствената промяна трябва да бъде в началото на всяко тримесечие, когато ДКВЕР ги променяиначе е нормално на различните места метана да е на различни ценивзичко зависи кое е газовото дружество в района, както и това дали станцията е директно закачена на тръбата или се използват "бутилки"
Коментар
-
Sev написа:цените на т.нар. метан не трябва да се променятединствената промяна трябва да бъде в началото на всяко тримесечие, когато ДКВЕР ги променяиначе е нормално на различните места метана да е на различни ценивзичко зависи кое е газовото дружество в района, както и това дали станцията е директно закачена на тръбата или се използват "бутилки"
Коментар
-
BO написа:Immortal написа:Цени на метана към 11.11.12:София ОМВ Горубляне: 1,78 лв/кгПазарджик ОМВ: 1,75Пловдив, Векта: 1,81Стара Загора, на изхода за магистралата: 1,83Сливен, кв.Речица, на път 66: 1,85Ямбол: 1,97 (мамицата им мръсна!!!!)
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:90% са от Лукоил а уж нямало монопол. Имало над 200 вносителя сигурно внасят другите 10%.и как цените все еднакви или с разлика 1ст на тези където имат карти за отстъпки.Газта сигурно вече е смесват за зимен вариант и нея дигнаха вече е 1.42.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: кола
Immortal написа:infineon написа:Затова предпочитам да сипвам на лукойл който не са франчайзингови. Така има най малко междинни звена по веригата рафинерия - бензиноколонка.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар