Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еко Пазарджик, цени в петък: 95 EKONOMY - 2.54 и Kinitron 100 - 2.75. За чий ви е да зареждате на Лукойл и тук да се обсъждат само техните цени?! Те са ми последният избор за бензиностанция. Ако ми трябва такава, и няма Еко наблизо, редът ми е OMV, Петрол, Shell, каубойско-селски бензиностанции и чак в краен случай Лукойл :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
      Еко Пазарджик, цени в петък: 95 EKONOMY - 2.54 и Kinitron 100 - 2.75. За чий ви е да зареждате на Лукойл и тук да се обсъждат само техните цени?! Те са ми последният избор за бензиностанция. Ако ми трябва такава, и няма Еко наблизо, редът ми е OMV, Петрол, Shell, каубойско-селски бензиностанции и чак в краен случай Лукойл :D
      Днес се зачетох в една книга на ОМВ (на петолъчката) и в нея беше поставен лист,а който се удостоверява качество/произход на бензина и установих,че доставчик на бензин за ОМВ е Лукойл....
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
        dikanio написа:
        Днес се зачетох в една книга на ОМВ (на петолъчката) и в нея беше поставен лист,а който се удостоверява качество/произход на бензина и установих,че доставчик на бензин за ОМВ е Лукойл....
        еврика, еврикааа ....
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Това не е някаква тайна, но и не означава, че навсякъде горивата са еднакви. Чудя се дали има в България друг бензин някъде, освен този на Лукойл?
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
            Това не е някаква тайна, но и не означава, че навсякъде горивата са еднакви. Чудя се дали има в България друг бензин някъде, освен този на Лукойл?
            има - разните хай-енд бензини се внасят, но масовите са 90% лукойлски. а иначе какво имаш предвид, с това, че не навсякъде са еднакви? Може би на лукойлските бензиностанции си го набиват сами, разваляйки собственото си гориво?
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
            (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

кола

90% са от Лукоил а уж нямало монопол. Имало над 200 вносителя сигурно внасят другите 10%.и как цените все еднакви или с разлика 1ст на тези където имат карти за отстъпки.Газта сигурно вече е смесват за зимен вариант и нея дигнаха вече е 1.42.
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Цени на метана към 11.11.12:София ОМВ Горубляне: 1,78 лв/кгПазарджик ОМВ: 1,75Пловдив, Векта: 1,81Стара Загора, на изхода за магистралата: 1,83Сливен, кв.Речица, на път 66: 1,85Ямбол: 1,97 (мамицата им мръсна!!!!)

Коментар

Immortal написа:
                  Цени на метана към 11.11.12:София ОМВ Горубляне: 1,78 лв/кгПазарджик ОМВ: 1,75Пловдив, Векта: 1,81Стара Загора, на изхода за магистралата: 1,83Сливен, кв.Речица, на път 66: 1,85Ямбол: 1,97 (мамицата им мръсна!!!!)
                  Това някакви нови цени ли ще дойдат или просто информативно?Защото в София където и да вървя цената е между 1.83-1.84.А по-скъпо от Ямбол е в Плевен - 2.02
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

цените на т.нар. метан не трябва да се променятединствената промяна трябва да бъде в началото на всяко тримесечие, когато ДКВЕР ги променяиначе е нормално на различните места метана да е на различни ценивзичко зависи кое е газовото дружество в района, както и това дали станцията е директно закачена на тръбата или се използват "бутилки"
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                      цените на т.нар. метан не трябва да се променятединствената промяна трябва да бъде в началото на всяко тримесечие, когато ДКВЕР ги променяиначе е нормално на различните места метана да е на различни ценивзичко зависи кое е газовото дружество в района, както и това дали станцията е директно закачена на тръбата или се използват "бутилки"
                      В Ямбол метан станцията е директно на тръбата на Овъргаз, и е почти 2 лв. Просто е само една станция, за разлика от останалите градове.В Бургас на Лукойл е на бутилки и е 1.85 лв.Едно от момчетата ми каза в прав текст - цените ни ги казва по телефона Любо Ганев. Каквото каже - това слагаме и нямаме право да ги променяме.ДКЕВР. Как ли пък не.А че има някакво диктуване на цените е ясно и от факта, че една от метан-станциите в един град, на таблото има цени като на останалите метан-станции в града, но като идеш да плащаш, цената се оказва с 10 до 15 стотинки по-надолу. Отстъпка с карта, като картата обаче си седи при касиерката и я чука на всички клиенти (или поне на почти всички).

Коментар

BO написа:
                        Immortal написа:
                        Това някакви нови цени ли ще дойдат или просто информативно?Защото в София където и да вървя цената е между 1.83-1.84.А по-скъпо от Ямбол е в Плевен - 2.02
                        Не са нови. Но са актуални, лично проверени от мен.За София - виж по-горе.

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                          90% са от Лукоил а уж нямало монопол. Имало над 200 вносителя сигурно внасят другите 10%.и как цените все еднакви или с разлика 1ст на тези където имат карти за отстъпки.Газта сигурно вече е смесват за зимен вариант и нея дигнаха вече е 1.42.
                          А откъде да го внесат това гориво което да остане по евтино след като го докарат с цистерни от чужбина? Това много оскъпява и затова никой не вкарва големи количества така. На лукойл тръбата стига до петролните бази в София.Дали е от лукойл, шел, еко или омв бензина все е лукойлски. Затова предпочитам да сипвам на лукойл който не са франчайзингови. Така има най малко междинни звена по веригата рафинерия - бензиноколонка.
                          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                          FIAT БРАВО 1.2 16v
                          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
                            Затова предпочитам да сипвам на лукойл който не са франчайзингови. Така има най малко междинни звена по веригата рафинерия - бензиноколонка.
                            Аз пък затова гледам да не зареждам на тях, за да може поне малка част от парите ми да не идат в Русия.

Коментар

Immortal написа:
                              infineon написа:
                              Затова предпочитам да сипвам на лукойл който не са франчайзингови. Така има най малко междинни звена по веригата рафинерия - бензиноколонка.
                              Аз пък затова гледам да не зареждам на тях, за да може поне малка част от парите ми да не идат в Русия.
                              Докато работих в ЕКО петролиум гордостта беше, че това беше единствената верига с български капитал.От както ги няма е все тая къде ще отиват парите...
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Immortal написа:
                                Едно от момчетата ми каза в прав текст - цените ни ги казва по телефона Любо Ганев. Каквото каже - това слагаме и нямаме право да ги променяме.ДКЕВР. Как ли пък не.
                                Ами това не е ли безобразие?

Коментар

Working...
                                X