batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
rotdot
kiro_of_the_day написа:batproho написа:Не е съвсем по темата, но в връзка с предходния пост, да уведомя всички гости на МОЛ"Галерия" Бургас, че вече ОФИЦИАЛНО е забранено влизането на автомобили с газови уредби в подземния паркинг и това се контролира стриктно!п.с. това съвсем сериозно.
Коментар
-
rotdot написа:kiro_of_the_day написа:batproho написа:Не е съвсем по темата, но в връзка с предходния пост, да уведомя всички гости на МОЛ"Галерия" Бургас, че вече ОФИЦИАЛНО е забранено влизането на автомобили с газови уредби в подземния паркинг и това се контролира стриктно!п.с. това съвсем сериозно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
rotdot
kiro_of_the_day написа:rotdot написа:kiro_of_the_day написа:batproho написа:Не е съвсем по темата, но в връзка с предходния пост, да уведомя всички гости на МОЛ"Галерия" Бургас, че вече ОФИЦИАЛНО е забранено влизането на автомобили с газови уредби в подземния паркинг и това се контролира стриктно!п.с. това съвсем сериозно.
Коментар
-
rotdot написа:kiro_of_the_day написа:rotdot написа:kiro_of_the_day написа:batproho написа:Не е съвсем по темата, но в връзка с предходния пост, да уведомя всички гости на МОЛ"Галерия" Бургас, че вече ОФИЦИАЛНО е забранено влизането на автомобили с газови уредби в подземния паркинг и това се контролира стриктно!п.с. това съвсем сериозно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
И на мен ми направи впечатление новата цена на нафтата - 2,71.Колега rotdot, Кирето така си пише - провокативно и нагло, проваляйки много теми. Не му се връзвай. Той така изразява авторитета си като старо куче във форума, демек за него правилото, че постовете трябва да показват уважение към колегите не важи, защото кой ли ще го накаже баш него - Ганьо оф дъ дей - просташко поведение, но всичко е до манталитета.
Коментар
-
=Rudi= написа:И на мен ми направи впечатление новата цена на нафтата - 2,71.Колега rotdot, Кирето така си пише - провокативно и нагло, проваляйки много теми. Не му се връзвай. Той така изразява авторитета си като старо куче във форума, демек за него правилото, че постовете трябва да показват уважение към колегите не важи, защото кой ли ще го накаже баш него - Ганьо оф дъ дей - просташко поведение, но всичко е до манталитета.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
rotdot
kiro_of_the_day написа:=Rudi= написа:И на мен ми направи впечатление новата цена на нафтата - 2,71.Колега rotdot, Кирето така си пише - провокативно и нагло, проваляйки много теми. Не му се връзвай. Той така изразява авторитета си като старо куче във форума, демек за него правилото, че постовете трябва да показват уважение към колегите не важи, защото кой ли ще го накаже баш него - Ганьо оф дъ дей - просташко поведение, но всичко е до манталитета.
Коментар
-
=Rudi= написа:И на мен ми направи впечатление новата цена на нафтата - 2,71.Колега rotdot, Кирето така си пише - провокативно и нагло, проваляйки много теми. Не му се връзвай. Той така изразява авторитета си като старо куче във форума, демек за него правилото, че постовете трябва да показват уважение към колегите не важи, защото кой ли ще го накаже баш него - Ганьо оф дъ дей - просташко поведение, но всичко е до манталитета.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
popara801 написа:А аз да питам с метанови уредби и без стикер,пускат ли?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
=Rudi= написа:И на мен ми направи впечатление новата цена на нафтата - 2,71.Колега rotdot, Кирето така си пише - провокативно и нагло, проваляйки много теми. Не му се връзвай. Той така изразява авторитета си като старо куче във форума, демек за него правилото, че постовете трябва да показват уважение към колегите не важи, защото кой ли ще го накаже баш него - Ганьо оф дъ дей - просташко поведение, но всичко е до манталитета.
Коментар
-
Mupo написа:=Rudi= написа:И на мен ми направи впечатление новата цена на нафтата - 2,71.Колега rotdot, Кирето така си пише - провокативно и нагло, проваляйки много теми. Не му се връзвай. Той така изразява авторитета си като старо куче във форума, демек за него правилото, че постовете трябва да показват уважение към колегите не важи, защото кой ли ще го накаже баш него - Ганьо оф дъ дей - просташко поведение, но всичко е до манталитета.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар