batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И като зареждате с газ си проверявайте постоянно изправна ли е газовата система ,защото ...http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4993111
Коментар
-
коцев написа:И като зареждате с газ си проверявайте постоянно изправна ли е газовата система ,защото ...http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4993111FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Покрай мен се намира нафта на 2,64 . Голяма евтиния а . Иначе ако отида на бензиностанцията на която и шефа й не знае произхода на горивото, цената е около 2,50 в момента, а преди беше под 2,40. Ама който е заредил там не е повторил .Ама високите цени имат положителен ефект върху мене, карам колата само когато наистина се налага и гледам да не надвишавам 100км/ч, че да не ми се вдигне разхода много .
Коментар
-
popara801 написа:коцев написа:И като зареждате с газ си проверявайте постоянно изправна ли е газовата система ,защото ...http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4993111
Коментар
-
Това само доказва колко яки са газовите бутилки, тая кола е горяла поне 10 мин докато гръмне, и още нещо, за да гръмне кои знае с каква сонда е била бутилката, ако е с евро сонда и е изрядна при достигане на 120 градуса (по спомен) се стопява една пласмаса и газта се изпуска на вън, получава се огнедишащ змей но не се стига до гърмеж. И все пак да пази господПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Не е съвсем по темата, но в връзка с предходния пост, да уведомя всички гости на МОЛ"Галерия" Бургас, че вече ОФИЦИАЛНО е забранено влизането на автомобили с газови уредби в подземния паркинг и това се контролира стриктно!п.с. това съвсем сериозно.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Естествено, че няма как гръмналата бутилка да е била изправна, но ми прави впечатление, че някои колеги изпитват душевен оргазъм само от идеята, че може да гръмне бутилка с газ. Не ме учудва предвид това, че масово хората вече изобщо не са добре с главата.И малко размисъл за феновете на течните горива...според вас какво ли ще стане, когато пожарът стигне до резервоара? М ? Същата работа, а може и да е по-зле== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Офф Да бе и аз не мога да го набия на някои в тъпите глави,че когато една система е изправна няма проблем да се кара на кво ли не гориво.Най се дразня като ми кажат ми ако гръмне?Ми кво да им отговоря на такива хора?Казвам им ми карай един живот живеем и те се чудят как така.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар