И на какво основание пак вдигнаха цените? Средни цени на дребно за веригата:Бензин A95H - 2.55лв.; Бензин А98H - 2.71лв.; Дизелово гориво - 2.58лв.; Пропан бутан - 1.16лв.; ECTO Plus 95 - 2.64лв.; ECTO Sport 98 - 2.81лв.; ECTO Diesel - 2.72лв.;
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам на какво основание, ама заслужават да ги подпалят! Петъка преди да замина към Македония заредих на 2.45 лв. с отстъпката.Току що се прибирам от Македония, края на май месец там цената на дизела бе 71.50 денара (~2.23 лв.) Тази сутрин останах супер изненадан като видях цена от 64.50 денара ( ~2.01 лв.) . Хич не се двоумях, заредих до горе. Това на Лукойл, екто дизел. Едва ли има такава разлика в ценообразуването!
Коментар
-
Абе кви са тези Газпром? В махалата имаше неква "Арена" дето не се върза към НАП..затвориха за половин година сега отворили ама пребоядисани дюс в бяло-та сипва ми за 20 лв. газ а вътре на касата ми връщат 30 стинки ресто и зе да ми обяснява ама аз бързах и не разбрах...LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
nikolce написа:Македония, края на май месец там цената на дизела бе 71.50 денара (~2.23 лв.) Тази сутрин останах супер изненадан като видях цена от 64.50 денара ( ~2.01 лв.) . Хич не се двоумях, заредих до горе. Това на Лукойл, екто дизел.!
Коментар
-
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
lubo_Y10 написа:Абе кви са тези Газпром? В махалата имаше неква "Арена" дето не се върза към НАП..затвориха за половин година сега отворили ама пребоядисани дюс в бяло-та сипва ми за 20 лв. газ а вътре на касата ми връщат 30 стинки ресто и зе да ми обяснява ама аз бързах и не разбрах...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
didich написа:На мен ми направи впечатление, че вчера 15.07 на всички вериги газта бше около 1,19-1,20, а на Лукойл цената си беше старата 1,16, днес още не съм мърдал на вън да видя дали и там не са я тупнали нагоре.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар