Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И на какво основание пак вдигнаха цените? Средни цени на дребно за веригата:Бензин A95H - 2.55лв.; Бензин А98H - 2.71лв.; Дизелово гориво - 2.58лв.; Пропан бутан - 1.16лв.; ECTO Plus 95 - 2.64лв.; ECTO Sport 98 - 2.81лв.; ECTO Diesel - 2.72лв.;

Коментар

На основанието че започват почивките и хората пълнят до горе, и това е перфектния момента да се надуят цените и да се спечели нещо допълнително.

Коментар

Не знам на какво основание, ама заслужават да ги подпалят! Петъка преди да замина към Македония заредих на 2.45 лв. с отстъпката.Току що се прибирам от Македония, края на май месец там цената на дизела бе 71.50 денара (~2.23 лв.) Тази сутрин останах супер изненадан като видях цена от 64.50 денара ( ~2.01 лв.) . Хич не се двоумях, заредих до горе. Това на Лукойл, екто дизел. Едва ли има такава разлика в ценообразуването!
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Македония не са в Евросъюза, акциза е различен
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да са ни честити новите цени!....на горе

Коментар

the beast написа:
              Да са ни честити новите цени!....на горе
              И кви са новите цени?
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Бензина 2.58,газта 1.19лв. друго не видях,че минах на бързо покрай Шел.
                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
                  Бензина 2.58,газта 1.19лв. друго не видях,че минах на бързо покрай Шел.
                  2.61 за Нафта
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Абе кви са тези Газпром? В махалата имаше неква "Арена" дето не се върза към НАП..затвориха за половин година сега отворили ама пребоядисани дюс в бяло-та сипва ми за 20 лв. газ а вътре на касата ми връщат 30 стинки ресто и зе да ми обяснява ама аз бързах и не разбрах...
                    LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                    ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

nikolce написа:
                      Македония, края на май месец там цената на дизела бе 71.50 денара (~2.23 лв.) Тази сутрин останах супер изненадан като видях цена от 64.50 денара ( ~2.01 лв.) . Хич не се двоумях, заредих до горе. Това на Лукойл, екто дизел.!
                      И аз имам инфо от Македония тези дни - зарежда се пропан бутан на цени по 38,50 или 39,00 денара (курса е 31,38 денара = 1 лев) - значи газта е 1,23 лева/л там преди отстъпката.дизела още е на 64.50 денараА95Н е 75,50 денараВсички актуални цени можеби има тук:http://lukoil.com.mk/mk/home
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

На мен ми направи впечатление, че вчера 15.07 на всички вериги газта бше около 1,19-1,20, а на Лукойл цената си беше старата 1,16, днес още не съм мърдал на вън да видя дали и там не са я тупнали нагоре.
                        punto HGT

Коментар

Май-си е още толкова.
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Да на Лукойл цените са си старите 2.55 бензин 1.16 газ,2.58 нафта.
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

lubo_Y10 написа:
                              Абе кви са тези Газпром? В махалата имаше неква "Арена" дето не се върза към НАП..затвориха за половин година сега отворили ама пребоядисани дюс в бяло-та сипва ми за 20 лв. газ а вътре на касата ми връщат 30 стинки ресто и зе да ми обяснява ама аз бързах и не разбрах...
                              Как какви ? ГАЗПРОМ управляват Русия , Казахстан и Украйна
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

didich написа:
                                На мен ми направи впечатление, че вчера 15.07 на всички вериги газта бше около 1,19-1,20, а на Лукойл цената си беше старата 1,16, днес още не съм мърдал на вън да видя дали и там не са я тупнали нагоре.
                                Именно, днес доста обикалях и на мен ми направи впечатление че всички вериги с изключение на Лукоил са вдигнали цените .п.с. между другото те цените на страницата на Лукоил са си старите, така че...
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X