Мдам, заредих нЕкой литър нафтица на 2,49 днеска...Приятно.Ама щеше да е още по-приятно на 1,99 или даже на 1,49 :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз искам като едно време - да пълня празен резервоар до горе за 5.00 лв. ама не дават Гадове !Я кажете очаква ли се още да падат цените, че нашите търгаши, държат на 2.60 лв/л ЕктоДизел на Лукойл ? Не съм проверявал по другите вериги как е, но тая цена нещо не ме кефи.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
за тия които имат дизели:батки слагайте само В-пауър дизел от шела и ше останете доволни от разход и вървене, може да е по скъпо но... си заслужава и на практика от икономията и по доброто изгаряне излиза по евтино от най евтината нафта. С добавки и глупости не се занимавайте, който иска да си прочисти колата, 10лв нафта цялата газ 20-30 мин и е готов
Коментар
-
Днес съобщиха че петрола е тръгнал нагоре, песен за ушите на г-н Златев.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Преди като си взех кола на газ, газта от ~1,13 стана 1,31 . Е рекох си точно уж да карам евтино и вдигнаха газта. Продадох колата на газ и взех такава на нафта, и газта взе стремглаво да пада на долу пък нафтата с по 2-3 стотинки. Абе какво става в тази държава бе, пак ли да минавам на газ, харесва ми как дърпа турбото. Все пак земеделски машини караме, отстъпки трябва да има за нас Трактористите под прикритие по пътищата .
Коментар
-
Стой си на дизел, а дори ако може продай още някоя и друга кола на газ- току виж дошъл комунизъма.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Най-ниската цена, която е достигнал Барела WTI този Петък е 77,50 $Смятайте колко може да са паднали цените на едро.Ето и новите цени на ДРЕБНО:Бензин A95H - 2.47лв.; Бензин А98H - 2.63лв.; Дизелово гориво - 2.49лв.; Пропан бутан -1.13лв.; Taзи газ излиза, че е евтина в сравнение с миналата година, но не и в сравнение с 0,98 лв/л от Април 2010 при 83$.***През Юни 2011 беше над 89$, а най-ниските цени миналата 2011 година бяха 76 $ Август, и падна няколко цента под 75$ в началото на Октомври. И съответните цени от тези моменти:niko_ymn Юни 29, 2011 написа:29-ти Юни 2011A95H - 2.34лв.; A98H - 2.50лв.; Дизел- 2.36лв.; Пропан бутан - 1.20лвБарел WTI се движи между ~93 и ~90 $;niko_ymn Авг 12, 2011 написа:Бензин A95H - 2.41лв.; Бензин А98H - 2.57лв.; Дизелово гориво - 2.40лв.; Пропан бутан - 1.27лв.;niko_ymn 11.10.2011 написа:A95H - 2.37лв.; А98H - 2.53лв.; Дизел - 2.41лв.; Пропан бутан - 1.29лв.;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар