Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мдам, заредих нЕкой литър нафтица на 2,49 днеска...Приятно.Ама щеше да е още по-приятно на 1,99 или даже на 1,49 :P
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

а на 0.49 лв. не искаш ли? пп и аз много се кефя новата цена на газта, и като им покажа карта за отстъпка съвсем ми става кеф.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз искам като едно време - да пълня празен резервоар до горе за 5.00 лв. ама не дават Гадове !Я кажете очаква ли се още да падат цените, че нашите търгаши, държат на 2.60 лв/л ЕктоДизел на Лукойл ? Не съм проверявал по другите вериги как е, но тая цена нещо не ме кефи.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

за тия които имат дизели:батки слагайте само В-пауър дизел от шела и ше останете доволни от разход и вървене, може да е по скъпо но... си заслужава и на практика от икономията и по доброто изгаряне излиза по евтино от най евтината нафта. С добавки и глупости не се занимавайте, който иска да си прочисти колата, 10лв нафта цялата газ 20-30 мин и е готов
          Punto JTD
          http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Пропан-бутан- 1.13! Да видим докога...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Днес съобщиха че петрола е тръгнал нагоре, песен за ушите на г-н Златев.
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Темпо - LPG 1.10лв - 0.10 = 1лв.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Преди като си взех кола на газ, газта от ~1,13 стана 1,31 . Е рекох си точно уж да карам евтино и вдигнаха газта. Продадох колата на газ и взех такава на нафта, и газта взе стремглаво да пада на долу пък нафтата с по 2-3 стотинки. Абе какво става в тази държава бе, пак ли да минавам на газ, харесва ми как дърпа турбото. Все пак земеделски машини караме, отстъпки трябва да има за нас Трактористите под прикритие по пътищата .

Коментар

Стой си на дизел, а дори ако може продай още някоя и друга кола на газ- току виж дошъл комунизъма.

Коментар

То и аз така. Взех кола на метан и сега..... Замислям се дали да не си взема втора на пропанбутан....
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Стой си на дизел, а дори ако може продай още някоя и друга кола на газ- току виж дошъл комунизъма.
                        Е то ако се върне комунизма и аз човека с тракалника под капака ще съм добре , нафтата е била по 20-30стотинки. Ехххх мечти .

Коментар

emzo написа:
                          Темпо - LPG 1.10лв - 0.10 = 1лв.
                          Какви са тия - 0.10 лв. !?

Коментар

Остстъпка 10ст./л.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Пропан-бутан- 1.13! Да видим докога...
                              Абе наистина зе да ми писва да си пълня бутилката за 40лв... басииии.. не си ли е 1.35 газ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

Най-ниската цена, която е достигнал Барела WTI този Петък е 77,50 $Смятайте колко може да са паднали цените на едро.Ето и новите цени на ДРЕБНО:Бензин A95H - 2.47лв.; Бензин А98H - 2.63лв.; Дизелово гориво - 2.49лв.; Пропан бутан -1.13лв.; Taзи газ излиза, че е евтина в сравнение с миналата година, но не и в сравнение с 0,98 лв/л от Април 2010 при 83$.***През Юни 2011 беше над 89$, а най-ниските цени миналата 2011 година бяха 76 $ Август, и падна няколко цента под 75$ в началото на Октомври. И съответните цени от тези моменти:
                                niko_ymn Юни 29, 2011 написа:
                                29-ти Юни 2011A95H - 2.34лв.; A98H - 2.50лв.; Дизел- 2.36лв.; Пропан бутан - 1.20лвБарел WTI се движи между ~93 и ~90 $;
                                niko_ymn Авг 12, 2011 написа:
                                Бензин A95H - 2.41лв.; Бензин А98H - 2.57лв.; Дизелово гориво - 2.40лв.; Пропан бутан - 1.27лв.;
                                niko_ymn 11.10.2011 написа:
                                A95H - 2.37лв.; А98H - 2.53лв.; Дизел - 2.41лв.; Пропан бутан - 1.29лв.;
                                Прогнозирам, че този Август 2012 барела може да падне до 69 $.
                                Прикачени файлове
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X