Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така е.

Коментар

Горивата на Ромпетрол имат добавка, така че е нормално да усетиш разлика. Плюс това не зареждат от Лукойл, а от Казахстан (през рафинериите в Румъния).А ето и още нещо интересно за перспективите на нашия пазар:http://www.dnevnik.bg/pazari/compani...zar_na_goriva/

Коментар

Леко обнадеждаваща новина, при това някъде се посочват прогнози за 9% дялов пазар.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Дали е обнадеждаваща или по-скоро ще се затегне примката?

Коментар

Може би си прав, поредния руски играч на пазара .
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

чух, че OMV напускат пазара в БГсега като прочетох за руснаците - нещата се връзват
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                чух, че OMV напускат пазара в БГсега като прочетох за руснаците - нещата се връзват
                Това за ОМВ и аз го четох преди известно време.Напускат няколко страни от източна Европа.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Sev написа:
                  Явно има защо.При този монопол и натиск върху пазара на горивата.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ето инфо и за ОМВ:http://www.blitz.bg/news/article/119502

Коментар

Както се казва, нищо не се случва случайно.

Коментар

qwerqwer написа:
                        Горивата на Ромпетрол имат добавка, така че е нормално да усетиш разлика. Плюс това не зареждат от Лукойл, а от Казахстан (през рафинериите в Румъния).А ето и още нещо интересно за перспективите на нашия пазар:http://www.dnevnik.bg/pazari/compani...zar_na_goriva/
                        В интерес на истината не съм ги пробвал до сега! Мисля че е време,лошото е че нямат бензиностанции навсякъде. Тази в Стара Загора ми е много далече.

Коментар

VesMil написа:
                          qwerqwer написа:
                          В интерес на истината не съм ги пробвал до сега! Мисля че е време,лошото е че нямат бензиностанции навсякъде. Тази в Стара Загора ми е много далече.
                          П.П.Какъв бензин ще ми препоръчате да пробвам?

Коментар

Аз карам дизел и нямам наблюдения върху бензина. Нека колегите които са с бензинови мотори да споделят впечатления. Имай предвид, че качеството на горивата на различните бензиностанции, дори и от една и съща верига се различават в качеството си, затова е добре да споделиш мнение с хора от твоя регион.

Коментар

2.57 нафтата, бавно отиваме към 3лв.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

То още малко поскъпване на дизела и бензина ще стане най-предпочитаното гориво!

Коментар

Working...
                                X