Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ха-ха, ами акциза на природния газ (метан) къде забрави ? Нали тецовете такова горят. Защо мислиш има толкова километри газопровод в БГ, не е само за транзитен пренос. Ще надуят и цената на тока и пак ще го ду..... Пазарна икономика, брат. Кавото се търгува добре си вдига цената. Да не си мислиш, че като имаме АЕЦ, ВЕЦ и соларни и вятърни генератори, и няма да ти се оправдаят от НЕК с повишената цена на природния газ :D :D :D Докато не започнем сами да си произвеждаме енергията, без да знаят бирниците, ще ни излиза все по-скъпо. Навремето като имаше соц-лагер да произвежда евтино, и на запад неможеха да си позволят дебели цени, щото иначе и там народа щеше да иска комунизъм. Сега като няма конкуренция, капиталистите ни е... както си искат. Те т’ва е горчивата истина.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

VesMil написа:
      Цени от тази сутрин на Шел.А95-2.37 , Дизел -2.51 ,газ-1.32П.П То май дизела се обезмисля !
      Да видим дали до края на годината, няма да ги изравнят с цените в ЕС.Никой карал дизел досега, го е правил за икономия.Просто срещу метанизиран автомобил е невъзможно това.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз пък ударих кьоравото 4,05 лв отстъпка с картата
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Без коментар : http://ruse-news.com/modules.php?nam...rder=0&thold=0
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

и нови цени за утре - за сравнение и пресмятане от тук: http://www.lukoil.bg/Main.do?menuItemKey=1744-35
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
              и нови цени за утре - за сравнение и пресмятане от тук: http://www.lukoil.bg/Main.do?menuItemKey=1744-35
              То ще каже ново повишение на Дизела май!

Коментар

VesMil написа:
                niko_ymn написа:
                То ще каже ново повишение на Дизела май!
                И на ПБ.Скоро цената ще удари 1,40....
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

А95 пада на 2,36 лв/л
                  SKODA 105L '78
                  PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                  FIAT 126p '89
                  TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                  GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Ех..... кога беше 1.80-2лв/л. нафтичката,как всички викаха "много скъпа",а сега какво да кажем.Или миналата година когато беше 2.64лв/л.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                      Ех..... кога беше 1.80-2лв/л. нафтичката,как всички викаха "много скъпа",а сега какво да кажем.Или миналата година когато беше 2.64лв/л.
                      Есто дизел е 2,65 от днес! Иначе нафта 2,57 и газ 1,37! Такава цена на газта не е имало никога до сега! Защо си мисля,че може би ще слагам метан скоро? Само изчаквам да видя каква ще е цената на Метана след няколко месеца.
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Екто мекто боклуци на Лукойл,не признавам.Ще се опитвам,максимално да не зареждам,повече на Лукойл.Пълел боклук им е "СУПЕР" дизела.
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

dudulia написа:
                          kal0yanch40 написа:
                          Есто дизел е 2,65 от днес! Иначе нафта 2,57 и газ 1,37! Такава цена на газта не е имало никога до сега! Защо си мисля,че може би ще слагам метан скоро? Само изчаквам да видя каква ще е цената на Метана след няколко месеца.
                          A каква е разликата между ЕКТО горивата и останалите? Освен в законно издутата цена + не знам доколко нормалното, законно и най-малкото коректност в реалното ИЗЧЕЗВАНЕ от множество бензиностанции на Лукойл на А-98? Вече имат А-98, ама само ЕКТО...и то масово. Няма ли кой да ги осъди....Оправданието, което чувам - "па нямаме свободна колонка за "чист" А-98"...мошениците..

Коментар

dudulia написа:
                            kal0yanch40 написа:
                            Лошото е че няма да е псоледна Дидо, на горе ще върви на долу никога!!! При тая цена вече никога не я виждам да падне под 1.20лв.
                            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

kal0yanch40 написа:
                              Екто мекто боклуци на Лукойл,не признавам.Ще се опитвам,максимално да не зареждам,повече на Лукойл.Пълел боклук им е "СУПЕР" дизела.
                              Супер им е дизела. Няма логика да ги клеветиш, като в над 90% по другите бензиностанции е същия дизел Или за теб марката променя химията.
                              Orcinus написа:
                              .....A каква е разликата между ЕКТО горивата и останалите? ....
                              Ами имат някакви добавки за прочистване, уж. И някакви добавки да не се пени, да не прави емулсии и разни такива (за дизела). Първото няма как да го проверя, но за второто определено съществува такава добавка. Разликата при наливане в резервоара е голяма.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                                kal0yanch40 написа:
                                Супер им е дизела. Няма логика да ги клеветиш, като в над 90% по другите бензиностанции е същия дизел Или за теб марката променя химията.
                                Спокойно,все още съм психически стабилен,не е внушение .Просто зареждам системно на Лукойл,защото ми е точно до задника и имам карта за 5ст/л.Та,наложи ми се,да пътувам с колата до Варна,а пътя ми,минава покрай една Ромпетрол и си викам "ще заредя там,по път ми е".Нямаше моментален ефект,но след 20км,се усети едно по-силно дърпане.На обяд във варна,определено по-вече дърпаше и по-малко пушеше.А навръщане колата направо откачи,не съм я виждал скоро да върви така,хем по баири.Не можеш да ме убедиш,в обратното,виждал съм разликата не ведньж или два пъти.
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Working...
                                X