На сайта на ромпетрол има информация кои бензиностанции в страната са техни-не са чак толкова много... Всичко останало е франчайзинг.Не че и тия дето не са не могат да продават пак боклуци...Уж тая в Търново си е на Ромпатрол,ама аз като зареждах от там разлика не видях,нито във вървежа,нито в разхода...Само дето няма отстъпки и плащам с 10 стотинки повече отколкото на местната петролна база...Затова и се отказах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
Като сте зачекнали качеството на горивото, да подметна и аз моята отдавнашна чуденка...Разтояние - едно и също всеки ден, дОма-работа; темпо на каране - постоянно пенсионерско; Имам и карта за 5 ст. отстъпка на ЕКО-Елда и се зарежда статично и твърдо от доста време - или 5, или 10 лева от 2 едни и същи бензиностанции в зависимост от момента.А сега ми кажете, при гореописаното и еднаква цена на махленската бензиностанция и на ЕКО-то , на махленската сипвам за 10 лева Х количество, на ЕКОТО с отстъпката зареждам Х и канче, а реално от доста време наблюденията ми са че за Х-а от махленската минавам повече километри, отколкото с Х+малко от Еко... Ами ако заредя без картата за отстъпка...
Коментар
-
u_bo
bubachko написа:Като сте зачекнали качеството на горивото, да подметна и аз моята отдавнашна чуденка...Разтояние - едно и също всеки ден, дОма-работа; темпо на каране - постоянно пенсионерско; Имам и карта за 5 ст. отстъпка на ЕКО-Елда и се зарежда статично и твърдо от доста време - или 5, или 10 лева от 2 едни и същи бензиностанции в зависимост от момента.А сега ми кажете, при гореописаното и еднаква цена на махленската бензиностанция и на ЕКО-то , на махленската сипвам за 10 лева Х количество, на ЕКОТО с отстъпката зареждам Х и канче, а реално от доста време наблюденията ми са че за Х-а от махленската минавам повече километри, отколкото с Х+малко от Еко... Ами ако заредя без картата за отстъпка...
Коментар
-
u_bo написа:например от 1000 литра бензин източат 70 литра за ’лична употреба’ и после долеят цистерната с 70 литра НЕЩО СИ .това съм го забелязал и на Лук и на Петрол, не само на ЕкоF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Чувал съм , че доблестните служители по бензиностанциите играят заедно с шофьорите на зареждащите цистерни ....Текучество на такива богоугодни места не съм забелЕзАл...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
u_bo
emzo написа:u_bo написа:например от 1000 литра бензин източат 70 литра за ’лична употреба’ и после долеят цистерната с 70 литра НЕЩО СИ .това съм го забелязал и на Лук и на Петрол, не само на Еко
Коментар
-
от 24/25.03.2011г цените и промяната: от31.03 за 01.04.11:95 - 2260.8098 - 2356.80ДГ - 2341.20 става 2314.80 /-3ст/ <-Евродизела, който си е минерален (не био) чист - без сяра; [за сравнение маркирания червен дизел "за отопление" (с ниския акциз) е: 1678.80 лв, а обикновената нафта "котелно г-во" с над 30 ppm Сяра е 1202.40 лв/х.л.]Б3% - 2401.20 става 2355.60 /-5ст/ПБ - 1920.00 = Много ми е интересно сега като са замразени цените на колонка, дали ще ги смъкнат от вериги като Петрол, и дали Лукойл ще ги остави високи за да избие натрупаната загуба от момента, когато не ги бяха вдигнали.На дребно ФИКСИРАНИ?:Днес: A95H - 2.37лв.; А98H - 2.55лв.; Дизел Б3 - 2.51лв.; Пропан бутан - 1.19лв.;***П.С. Допълвам: на 1-ви Април Дизела стана 2,46 лв (и това не е първо-априлска лъжа);
Коментар
-
е това вече ако не е първоаприлска, значи ЛУКОЙЛ са мега наглиhttp://news.ibox.bg/news/id_1454659488
Коментар
-
тия май наистина ни мислят за глупаци. Къде е сега Еле,да каже това ли е пазарната икономика? И ако цените им се образуваха според пазара,защо си смучат от пръстите тъпотии като "работим на загуба"? Защо просто не излязоха и не казаха,цените ни се образуват така и така и това е реалната цена на горивата,а имат наглостта да кажат,че трябвало и по-високи цените да са? А след като работят на загуба,защо днес намалиха дизела.....ой горките те,още по-добрички се показват и ни отпускат от цените. Ех колко за морални и добронамерени фирмите в петролния бизнес. Аххх ако не бяха те да работят без печалба,сигурно държавата щеше да е затъналаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Е как според вас се поддържат тези мазни и тлъсти усмивки, отговорът е един с голямо лапане?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
да , те са тъпанари и работят на загуба , ей така за славаКолеги, моля придържайте се към темата. Модераторски екип на fiat-bg.org681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Днес заредих дизел на 2.44 лв/лП.с Колеги , не само аз се отклонявам от темата . Не мерете с двоен аршин.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар