и пак дизела остава,а бензина надолу... хахах,деева и златния му дизел,в Лукойл слагат златни стърготини при производството му .Скоро разликата между двете ще стане 30ст и повече-логика тука всякаква забравете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus
dudulia написа:fihi написа:Така като гледам от утре LPG ще е с 4ст. надолу.
Коментар
-
silversony написа:donnna написа:днес сутринта ПБ е вече на 1.18 лв. :DFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Painfall написа:То и аз зареждам на 1.08, ама не е там въпроса, а на колко се продава. 1.18 е газта, 2.36 бензина...а нафтата?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
...за23.03.11....и...за25.03.2011г.:95 - 2233.20 става 2260.8098 - 2329.20 става 2356.80ДГ - 2341.20 =Б3 - 2401.20 = ПБ - 1920.00 = Лукойл се подготвят за едно-месечното замразяване на цените (в случай, че се вдигне барела, 30 дена няма да могат да вдигат цената, за това я вдигат от сега).На дребно това означава:Днес: A95H - 2.37лв.; А98H - 2.55лв.; Дизел Б3 - 2.51лв.; Пропан бутан - 1.19лв.;УТРЕ: A95H - 2.40лв.; А98H - 2.58лв.; Дизел Б3 - 2.51лв.; Пропан бутан - 1.19лв.
Коментар
-
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-03-25&article=361975"Две цени на бензина може да видим днес. Това ще стане, ако част от бензиностанциите откажат да се включат към споразумението между "ЛУКойл" и правителството за замразяване за един месец на цените на горивата. "ЛУКойл Нефтохим Бургас" е увеличил заводската цена на бензин А 95 с 3 ст. на литър и в петък бензиностанциите на "Петрол" ще отразят поскъпването, заяви Иван Костадинов, търговски директор на "Петрол"..."
Коментар
-
В Сряда и Четвъртък пътувах от Видин до Велико Търново. На Ромпетрол заредих до горе 115 лв А95Н на (Ромпетрол-Враца). От там до Велико Търново, каране в града и обратно до Ромпетрол-Сопот (община Урърчин) където заредих отново до горе 22 литра същото гориво. За 332 км колата е изгорила 22 литра, т.е. 6.6 литра на 100 км, което е с един литър под нормалният разход на колата при зареждане на Лукойл. През цялото време колата вървеше на круиз контрол със скорост 90 км/ч и само на магистралата - с 130 (от Правец до Ябланица). Колата върви чувствително по-добре и дори на връщане по магистралата за няколко минути вдигна 210 и имаше още сила, но ограничителя на скоростта (жена ми) сработи и отново намалих на 130. Цвета на ауспуха вече не е черен като на дизелов автомобил, а като на автомобил от шоурум.В този ред на мисли смятам в бъдеще да бойкотирам бензиностанциите на Лукойл (а и на всички, които продават горива от Нефтохима), ако ще на 1 лв. да падне цената, защото бензина, който ни продават е пълен боклук. Колега със същият автомобил, но внесен от САЩ имаше проблеми с "Чекенджина" заради горивото и от както зарежда на ЕКО (предполагам е Гръцки бензина) вече не му свети тази грешка.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:В Сряда и Четвъртък пътувах от Видин до Велико Търново. На Ромпетрол заредих до горе 115 лв А95Н на (Ромпетрол-Враца). От там до Велико Търново, каране в града и обратно до Ромпетрол-Сопот (община Урърчин) където заредих отново до горе 22 литра същото гориво. За 332 км колата е изгорила 22 литра, т.е. 6.6 литра на 100 км, което е с един литър под нормалният разход на колата при зареждане на Лукойл. През цялото време колата вървеше на круиз контрол със скорост 90 км/ч и само на магистралата - с 130 (от Правец до Ябланица). Колата върви чувствително по-добре и дори на връщане по магистралата за няколко минути вдигна 210 и имаше още сила, но ограничителя на скоростта (жена ми) сработи и отново намалих на 130. Цвета на ауспуха вече не е черен като на дизелов автомобил, а като на автомобил от шоурум.В този ред на мисли смятам в бъдеще да бойкотирам бензиностанциите на Лукойл (а и на всички, които продават горива от Нефтохима), ако ще на 1 лв. да падне цената, защото бензина, който ни продават е пълен боклук. Колега със същият автомобил, но внесен от САЩ имаше проблеми с "Чекенджина" заради горивото и от както зарежда на ЕКО (предполагам е Гръцки бензина) вече не му свети тази грешка.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Преди 20 години на Хемус преди Ябланица имаше бензиностанция - Варко. Там лично съм виждал едни с дръпнати очички да снимат с камера и да вземат проби от бензиноколонките в епруветки. От тогава не само не съм виждал подобно нещо по бензиностанциите, но не съм и чувал!Относно написаното, мисля че си напълно прав, защото един комшия като го попитах замръзва ли му нафтата през зимата ми каза - НЕ, НО АЗ ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИИ НЕ ЗАРЕЖДАМ!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
u_bo
paralesa написа:от ромпетрол,до ромпетрол има разлика също...Особено ако бензиностанцията е франчайзинг
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар