Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и пак дизела остава,а бензина надолу... хахах,деева и златния му дизел,в Лукойл слагат златни стърготини при производството му .Скоро разликата между двете ще стане 30ст и повече-логика тука всякаква забравете.
    ex.Мареа ТД100

Коментар

dudulia написа:
      fihi написа:
      Така като гледам от утре LPG ще е с 4ст. надолу.
      Крайно време беше ПБ да спадне.Цена от 1,35 лв. беше безкрайно висока,съпоставена с бензина и дизела. :D
      Скоро на бензиностанция да заредиш газ ходил ли си? 1.35 лв. си беше цена преди повече от седмица В момента е 1.22-1.23...

Коментар

днес сутринта ПБ е вече на 1.18 лв. :D
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
          Аз зареждам на 1.14 :P и с карта за отстъпка , ако имах щях да зареждам за 1.09 ... като газта на тази газстанция дори е по добра от лукойлската.. Става въпрос за 1 частна в Овча купел 2/ София /...

Коментар

silversony написа:
            donnna написа:
            Аз зареждам на 1.14 :P и с карта за отстъпка , ако имах щях да зареждам за 1.09 ... като газта на тази газстанция дори е по добра от лукойлската.. Става въпрос за 1 частна в Овча купел 2/ София /...
            ...да не би случайно да е преди околовръсното тази частна станция ?
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

То и аз зареждам на 1.08, ама не е там въпроса, а на колко се продава. 1.18 е газта, 2.36 бензина...а нафтата?

Коментар

Painfall написа:
                То и аз зареждам на 1.08, ама не е там въпроса, а на колко се продава. 1.18 е газта, 2.36 бензина...а нафтата?
                седи си на 2.49 лв. - нали заковаха цените дагое....
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

...за23.03.11....и...за25.03.2011г.:95 - 2233.20 става 2260.8098 - 2329.20 става 2356.80ДГ - 2341.20 =Б3 - 2401.20 = ПБ - 1920.00 = Лукойл се подготвят за едно-месечното замразяване на цените (в случай, че се вдигне барела, 30 дена няма да могат да вдигат цената, за това я вдигат от сега).На дребно това означава:Днес: A95H - 2.37лв.; А98H - 2.55лв.; Дизел Б3 - 2.51лв.; Пропан бутан - 1.19лв.;УТРЕ: A95H - 2.40лв.; А98H - 2.58лв.; Дизел Б3 - 2.51лв.; Пропан бутан - 1.19лв.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-03-25&article=361975"Две цени на бензина може да видим днес. Това ще стане, ако част от бензиностанциите откажат да се включат към споразумението между "ЛУКойл" и правителството за замразяване за един месец на цените на горивата. "ЛУКойл Нефтохим Бургас" е увеличил заводската цена на бензин А 95 с 3 ст. на литър и в петък бензиностанциите на "Петрол" ще отразят поскъпването, заяви Иван Костадинов, търговски директор на "Петрол"..."
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

В Сряда и Четвъртък пътувах от Видин до Велико Търново. На Ромпетрол заредих до горе 115 лв А95Н на (Ромпетрол-Враца). От там до Велико Търново, каране в града и обратно до Ромпетрол-Сопот (община Урърчин) където заредих отново до горе 22 литра същото гориво. За 332 км колата е изгорила 22 литра, т.е. 6.6 литра на 100 км, което е с един литър под нормалният разход на колата при зареждане на Лукойл. През цялото време колата вървеше на круиз контрол със скорост 90 км/ч и само на магистралата - с 130 (от Правец до Ябланица). Колата върви чувствително по-добре и дори на връщане по магистралата за няколко минути вдигна 210 и имаше още сила, но ограничителя на скоростта (жена ми) сработи и отново намалих на 130. Цвета на ауспуха вече не е черен като на дизелов автомобил, а като на автомобил от шоурум.В този ред на мисли смятам в бъдеще да бойкотирам бензиностанциите на Лукойл (а и на всички, които продават горива от Нефтохима), ако ще на 1 лв. да падне цената, защото бензина, който ни продават е пълен боклук. Колега със същият автомобил, но внесен от САЩ имаше проблеми с "Чекенджина" заради горивото и от както зарежда на ЕКО (предполагам е Гръцки бензина) вече не му свети тази грешка.
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                        В Сряда и Четвъртък пътувах от Видин до Велико Търново. На Ромпетрол заредих до горе 115 лв А95Н на (Ромпетрол-Враца). От там до Велико Търново, каране в града и обратно до Ромпетрол-Сопот (община Урърчин) където заредих отново до горе 22 литра същото гориво. За 332 км колата е изгорила 22 литра, т.е. 6.6 литра на 100 км, което е с един литър под нормалният разход на колата при зареждане на Лукойл. През цялото време колата вървеше на круиз контрол със скорост 90 км/ч и само на магистралата - с 130 (от Правец до Ябланица). Колата върви чувствително по-добре и дори на връщане по магистралата за няколко минути вдигна 210 и имаше още сила, но ограничителя на скоростта (жена ми) сработи и отново намалих на 130. Цвета на ауспуха вече не е черен като на дизелов автомобил, а като на автомобил от шоурум.В този ред на мисли смятам в бъдеще да бойкотирам бензиностанциите на Лукойл (а и на всички, които продават горива от Нефтохима), ако ще на 1 лв. да падне цената, защото бензина, който ни продават е пълен боклук. Колега със същият автомобил, но внесен от САЩ имаше проблеми с "Чекенджина" заради горивото и от както зарежда на ЕКО (предполагам е Гръцки бензина) вече не му свети тази грешка.
                        Колега, знам, че не е тук темата, но вярвай ми: ЛУКойл имат горива и горива. И аз бях на твоето мнение, но вече съм с "кранче" от ведомствената им бензиностанция ( на територията на ЛУКойл) и вЕрвай ми горивото няма нищо общо с това от червено-белите им фирмени бензиностанцийки по път и над път, но определено ЛУК са си за бойкот откъдето и както и да ги погледнеш...
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Преди 20 години на Хемус преди Ябланица имаше бензиностанция - Варко. Там лично съм виждал едни с дръпнати очички да снимат с камера и да вземат проби от бензиноколонките в епруветки. От тогава не само не съм виждал подобно нещо по бензиностанциите, но не съм и чувал!Относно написаното, мисля че си напълно прав, защото един комшия като го попитах замръзва ли му нафтата през зимата ми каза - НЕ, НО АЗ ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИИ НЕ ЗАРЕЖДАМ!
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

На Ром Петрол мисля, че не всички горива са им от Румъния, но не помня кои? Някой знае ли кои са точно?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

от ромпетрол,до ромпетрол има разлика също...Особено ако бензиностанцията е франчайзинг
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                                от ромпетрол,до ромпетрол има разлика също...Особено ако бензиностанцията е франчайзинг
                                е кажи как да ги познаваме де?

Коментар

Working...
                                X