Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dimo_J написа:
    какво е това поефтиняване с 25ст/л?реално ли е?
    Ще видим утре сутринта, кат станем! Но щом го пишат по новини... може би, ноо по други места говорят за 1,5%..
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Нещо ме съмнява тая новина от дир. Изглежда писана като от юзър. И как така евродизел 2.34, а дизел 2.40?
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

това са цени на едро :D сложете 15 стотинки отгоре - това ще е цената по бензиностанциите
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Това сякаш е по-пълна и достоверна информация: http://money.bg/news/id_563688918/Горивата_поевтиняват . Реално 20ст. на литър спад в цената е множко. Въпреки че тези 20ст; са 7-8% от сегашните цени.
          Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

dudulia написа:
            nikolovvd написа:
            Понеже като пълня до горе все се прецаквам (на следващият ден цените са с поне 5 ст. надолу) се чудя дали утре да не напълня до горе, че поне за вас да има по-ниски цени. :D
            Недей!Така или иначе цената ще падне до няколко дни.Има леко понижение на цената на петрола.Утре почват разследване за картелно споразумение в петролният бизнес.Мисля,че скоро ще има реакция на лукойл с леко занижение на цените.Дано да се окажа прав.
            Излезнах прав
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

ама в сайта на лукойл няма промени ощя, не съм излизал да видя цените дали са паднали.

Коментар

Не са паднали!
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Всичко е на вчерашната цена към 08.20 часа на 10.03.2011 г. Дизелът е на 2.57 в ЕКО.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

хахахаха те направо вече се гаврят.... по новините ги дават, а продължават да ни вземат паричките най-нагло.Евала бе лукойл, вие сте номер 1.

Коментар

10-ти срещу 11-ти ще влязат в сила някакви цени - (който иска да ги сравни с публикуваните тук в темата-стр.127 от 7-ми) ето къде ги има новите:http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?menuItemKey=1744-35... около 4 ст. e намалението - при бензин и дизел.95- 2314.8098- 2410.80ДГ- 2341.20Б3- 2401.20ПБ- 2136.00
                      nikolovvd написа:
                      ... като пълня до горе все се прецаквам (на следващият ден цените са с поне 5 ст. надолу) се чудя дали утре да не напълня до горе, че поне за вас да има по-ниски цени. :D
                      Колегата nikolovvd сигурно е пълнил, но аз бих посъветвал да изчака още малко, защото днес барела падна от около ~105 на ~102$ за сорта WTI ... и можеби в Събота срещу Неделя от лукойл ще имат повод да смъкнат още повече цените преди протеста (освен ако и утре не се обърне пак нагоре тенденцията де).
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Абе свалят цените, ама само по новинарските емисии!!! И пак ще стане като миналия месец - две вечери подред казаха в новините, че цените падат (единия ден -4 ст., а на др. ден още - 3 ст.), а на бензиностанциите цената не се и мръдна от 2.40 лв./л. тогава
                        SKODA 105L '78
                        PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                        FIAT 126p '89
                        TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                        GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Мдаа и аз преди малко заредих 95 на 2.48лв.
                          Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

damianoff написа:
                            Абе свалят цените, ама само по новинарските емисии!!! И пак ще стане като миналия месец - две вечери подред казаха в новините, че цените падат (единия ден -4 ст., а на др. ден още - 3 ст.), а на бензиностанциите цената не се и мръдна от 2.40 лв./л. тогава
                            За пореден път се убеждавам че журналистиката и в частност медиите са една имагинерна заблуда (поне у нас де), слугувайки на определени политически и икономически кръгове.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

:D Добро утро!.Хайде да ни е честито-минус 4 ст./л за А95 на Шел.

Коментар

а честито ама тея цени мен пак не ме устройват,предполагам и вас.И с 20ст. да паднат пак ще има протест.
                                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                                X