Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лукойл" увеличи цените на горивата, като покачването е под един процент.Най-много поскъпва газьола - с 0,91% и от днес вече се продава за 2260,80 лева за хиляда литра.Увеличена е и цената на бензин А-95, като той вече се търгува за 2287,20 лв. вместо досегашните 2269,20 лева. Това прави увеличение от 0,79 процента.С 0,76% поскъпва и бензин А-98. Горивото на едро вече се продава за 2383,20 лева."Лукойл" увеличи и цената на дизел Б3 - с 0,88%, като горивото се продава за 2350,80 лв. за хиляда литра.Евродизелът поскъпва с 0,90% и се продава на едро за 2289,60 лв. вместо досегашните 2269,20 лв. 23.02.2011 25.02.2011 промяна %Бензин А-95 Н 10 ppm E5 2269,20 лв./1000 л 2287,20 0,79%Бензин А-98 Н 10 ppm E5 2365,20 лв./1000 л 2383,20 0,76%Дизел Б3 2330,40 лв./1000 л 2350,80 0,88%Евро дизел 10 ppm 2269,20 лв./1000 л 2289,60 0,90%Газьол 2240,40 лв./1000 л 2260,80 0,91%това са последните новини.http://money.bg/news/id_1733183206
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

мдаааа факт са вече новите цени.

Коментар

Тая сутрин заредих на Ромпетрол 20литра за точно 50лв .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Сега погледнах в сайта на Лукоил цените, всичко без газта е с +2 ст. а вчера газта беше 1.31 и днес е толкова въпреки информацията че тя е с най висок скок ???? Дано остане така

Коментар

Много "приятно" изненадан останах тази сутрин, след като заредих А95 на 2.43......вече смятам за напълно реални слуховете, че ще стигне 3 лева до края на годината
            Ползвайте мигачи!
            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Но това не е само в Петък, ами и от 26-ти Събота за Неделя още веднъж:95 - 2287.20 става 2305.20 (+18.00) +2 ст/л98 - 2383.20 става 2402.40 (+19.20) +2 ст/лДГ - 2289.60 става 2310.00 (+20.40) +2 ст/лПБ - 2100 си е още с изключение на База ЛУКОЙЛ-Нефтохим 2136.00 (без промяна) Yellow_Flash_Colorz_PDT_372,44 - 2,62 - 2,52 - 1,31 са сега, смятайте си утре какви ще са!
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

а че заради слухове в либия,петрола бе паднал,не се брои. Да живее комунизма,от който никога няма да излезем
                ex.Мареа ТД100

Коментар

До кога ше я дигат тая нафта?!?! Скоро чакаме и цените на всичко да се дигне ми се струва, не ми се вярва камионите да почнат да горат по - малко
                  FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

да са живи и здрави управниците ни пак ще гласувам за тях с гордо вдигната главаза 3 дена бензина скочи с 11 стотинки Браво
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Скоро видях една графика на която показват кое каква ценова тежест е в цената на горивото 47% взима тази ламя държавата срамота то бива ама такава печелаба от данаци и акцизи на тези нищожни доходи дето имаме.
                      Обичам си работата.

Коментар

Сега щели да намалят зкциза на алкохола, че паднало потреблението, да намалят и на горивото. Ама не
                        FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
                        Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

Така ще е , няма спор че ще скача още а пропорционално с това ще се повишават цените на всичко.Очаква ни една много тежка и гладна година с високи цени на гориво, ток и хранителни продукти, да ни е честита П.С. : Това е цитат от един друг форум от днес
                          Добре де, направих група, запишете се, обмисля се вариант за протест, обаче всеки вика "кажете кога, кажете къде", един колега от форума (Митко - не му знам ника ) даде няколко предложения, и се почнаха едни коментари - "ооо ама така само вредим на момчетата, които работят на бензиностанциите, а не на шефовете", или " никой няма да ни обърне внимание" и други такива.... Аз го написах на стената, ще го напиша и тука - в Атина като се прави протест се блокира движението и стават лудите задръствания. Хората излизат с лозунги и протестират. Всичко е законно - стига да е предупреден кмета в определен срок преди протеста. Само идея давам, не съм в БГ за да присъствам, но ме е яд като гледам как всички си прехвърлят топката и никой не вярва, че ще стане. Ми ако не стане от първия път се прави втори протест. И ако се предупредят медиите да раздухат, че ще има такъв протест, мислите ли, че няма да се съберат хора?! На всички им е писнало! Така че не сте само вие от форума! Успех!http://www.facebook.com/home.php?sk=...169391766&ap=1
                          . Който желае да се присъедини, а ако се навие някой и от Пазарджик и региона да пише , аз съм твърдо ЗА.

Коментар

Искам само да Ви припомня, че цените на дребно не бяха чак пък такива дори посред лятото на 2008-ма барела като беше доближил 150 долара. Ако се организира протест един от логичните според мен въпроси ще е този: "ЗАЩО СЕГА ГОРИВАТА СТРУВАТ ТОЛКОВА, КОЛКОТО СТРУВАХА ПРИ БАРЕЛ от 147$ при положение, че Акциза е нарастнал само с 3-4 стотинки в цената на литър?"
                            paralesa написа:
                            а че заради слухове в либия,петрола бе паднал,не се брои. Да живее комунизма,от който никога няма да излезем
                            И чернобил дори още не е гръмнал, това е било само слух.
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

За протокола най-високата цена на дизела беше юни.2008 - 2.56лв.А когато ама точно преди една година цената беше 1.66лв защо не излязохме на протест за това Също искам да отбележа, че през май.2008 година цената на петрола е точно като сегашната и цената на дизела е също като сегашната.Не трябва да се спекулира с неверни данни и да се негодува от това
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                                За протокола най-високата цена на дизела беше юни.2008 - 2.56лв.А когато ама точно преди една година цената беше 1.66лв защо не излязохме на протест за това
                                Колега, неуместен въпрос задаваш според мен... Все едно " Защо кебапчето на женския пазар е 20 стотинки, а в халите е 70 ".
                                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X