Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

снощи дакато зареждах на ОМВ бензин на 2.22 си приказвах с момчето на бензиджийницата за цената на газта и то ми каза, че се очаква да стигне 1.50 лв., мамка им....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      снощи дакато зареждах на ОМВ бензин на 2.22 си приказвах с момчето на бензиджийницата за цената на газта и то ми каза, че се очаква да стигне 1.50 лв., мамка им....
      Ако газта стане 1,50,бензина ще стане 2,50 и пак ще карам на газ.Дори и да няма разлика в цената на изминат километър ще продължа да карам на газ от екологична гледна точка.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Разлика винаги ще има колкото и малка да е тя, бензина винаги ще си остане по скъп от газта, то иначе кой луд ще зарежда и те ще трябва направо да спрат производството на LPG.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

От 23 срещу 24-ти Декември:2149.20-2130,00=+19.20 бензин 95 (+2ст) става 2,24;2245.20-2227,20=+18 бензин 98 (+2ст) става 2,42;2139.60-2085,60=+54 Дизел (+5ст) става 2,36;2352,00=+/-0 лв LPG (-0ст) остава 1,35лв/л;
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Весела Коледа от Лукойл!!! Продължавайте да зареждате от тях. Аз лично отдавна съм ги отсвирил !!!
            Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

То хубаво да не зареждаме от лукойл , но откъде тогава?
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                OMWECOROMPETROL
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                  Krasi1914 написа:
                  OMWECOROMPETROL
                  Е то там цените като че ли не са същите... Абе... няма измъкване...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Спор няма цените са 1:1 Въпроса е принципен: един път Лукойл печели като търговец на едро и още веднъж като търговец на дребно. Аз съм от Бургас и плащам с дробовете си благодарение на чистия въздух , който ни осигурява Лук-а. Достатъчно е да имаш 2-3ма познати които работят там и разбираш много за качествата на суровината (нефта) и произведените горива (без значение че имат етикет Евро3,4,5 и т.н). Кой къде зарежда си е право на личен избор. Този въпрос за мен съм го решил. Лек и безавариен път на всички колеги които пътуват по празниците.
                    Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

И EKO и OMW ползват горивата на Лукойл ако не се лъжа.... а за Ромпетрол се носят слухове конктретно за дизела , че се внасял от Румъния , колко е вярно обаче незнам.
                      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

абе незнам кой какво, ама май ще минавам на бензин

Коментар

Тази сутрин на ЕКО в "Комлука" А-95 бе все още 2.21лв./л.
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Krasi1914 написа:
                            И EKO и OMW ползват горивата на Лукойл ако не се лъжа.... а за Ромпетрол се носят слухове конктретно за дизела , че се внасял от Румъния , колко е вярно обаче незнам.
                            На ОМВ, за 100 октана, Carrera 95 и Premium дизела можеш да бъдеш сигорен, че са от Румъния. За другите не съм сигорен.
                            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Шела е от Гърция. Аз зареждам на Шел и съм си доволен.
                              http://www.pljuvalnik.com
                              Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

thedon написа:
                                Шела е от Гърция. Аз зареждам на Шел и съм си доволен.
                                значи Бургас е в Гърция вече?! па тая година като ходих си беше в България!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X